Gorilla.nl and meatlessfarm lanceren app +kortingscode

Beste lezers, 

Hopelijk gaat alles goed met jullie. Gisteren kreeg de redactie bezoek van twee gorilla’s ter ere van de lancering van hun meatless farm gorilla app, een app die binnen tien minuten vegan eten aflevert aan de deur. We hebben ook een kortingscode voor jullie. Lees snel verder..

Gorilla’s voor de deur:

Voor onze deur stonden twee gorilla’s en een fotograaf. De gorilla’s kwamen op de fiets naar ons toe. We hadden een fotomomentje. Wauw dat is nog eens een leuke actie. We kregen een meatless farm burger kit pakket van hun. Jullie kunnen met kortingscode ook zo een pakket bestellen. Hij is helemaal vegan. Met de kortingscode MEATLESSFARM30 krijgen jullie 30% korting. Deze actie duurt tot en met maandagavond 25 januari. Ga snel naar https://gorillas.io/#how-it-works. Het is echt makkelijk om een bestelling te plaatsen.

Veganlovers:

Wij hebben heerlijk gegeten. Dus om alvast even wat te verklappen. Bestel zeker bij hun. Ze hebben heerlijke vegan eten. Heerlijk gezond en ook nog eens lekker. Het is niet voorgebakken maar helemaal vers. 100% plantaardig eten.

 

Houdt onze instagrampagina in de gaten voor meer nieuwtjes.

PSSSST zijn jullie vegan? Gaan jullie ook bestellen? Wat vinden jullie van deze actie.

#samenwerking lees diclaimer

Graag willen we Kroonophetwerk.nl hartelijk danken voor deze prachtige kans!

15 thoughts on “Gorilla.nl and meatlessfarm lanceren app +kortingscode

  1. Ik heb nog nooit Vegan gegeten eigenlijk. Of misschien ook wel niet bewust, ik weet het niet. Misschien moet ik me er meer in verdiepen. Eigenlijk ben ik nu wel benieuwd naar wat je gegeten hebt.

  2. Ik eet regelmatig vegetarisch, alleen niet zo vaak vegan. Ik vind dit wel een hele leuke actie (heb ze vaker voorbij zien komen op social media). Al betwijfel ik of ze ook bij ons langs zouden komen. Heel leuk bedacht in ieder geval deze actie. En een goede manier om te promoten om minder vlees te eten.

  3. Wij mensen eten teveel vlees. Leuke actie. Leuke gorilla foto. Wij zijn dol op korting. Ik ga een pakket kopen. Ik wil echt de smaak proeven, vegansmaak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.