Winactie: Het Heksenhuis 1x

Eerder kon je onze recensie lezen van het boek Het Heksenhuis?  Vandaag mogen we in samenwerking met Uitgeverij de Brouwerij- Brain Books  een exemplaar verloten van het boek. Lees snel verder hoe je kans maakt.

 

Over het boek:

Complotdenken over de verspreiding van ziekte leidde tot een van de grootste heksenjachten in de geschiedenis. Een gegeven dat actueler is dan ooit. In de 17e eeuw werden heksen verantwoordelijk gehouden voor misoogsten en besmettelijke ziekten. Ze hielden geheime bijeenkomsten met de Duivel erbij en aten babyvlees. Om te zorgen dat ze de namen van hun mededeelnemers aan de heksensabbat noemden, was marteling geoorloofd. Het Heksenhuis beschrijft hoe angst en complotdenken kunnen leiden tot de totale ontsporing van het rechtssysteem, het opleggen van censuur en een wildgroei aan bizarre ideeën over de verspreiding van ziekten. Klinkt dit wellicht bekend?

Het Heksenhuis is een historisch verhaal, maar het is nu actueler dan ooit. Het verhaal is gebaseerd op bestaande personen, brieven en processtukken over de massale heksenjacht in het Duitse bisdom Bamberg. De jonge vrouw Eva ontmoet op de vlucht voor ‘heksenbisschop’ Förner diens tegenstander, de jezuïet pater Spee. Hij schreef een boek tegen de vervolgingen, maar mag het van zijn orde niet publiceren. Met haar gezelschap onderneemt Eva een gevaarlijke tocht. Het Heksenhuis is een pakkend geheel van fictie vermengd met feiten, deels bibliomysterie, deels road novel. Lees hier de recensie.

 

Lees hier de recensie.

Winactie:

Wat wordt er verloot?

-1x Het Heksenhuis.

Hoe maak je kans?

-Mail ons je naam en adres o.v.v. winactie Het heksenhuis? Onze e-mailadres: beautyandbooksmagazine(@)gmail.com ( Reageren op het commentformulier mag ook natuurlijk )

Optioneel:

-Extra lootje voor degene die ons volgt op Instagram , liket op Facebook of abonneert op onze blog ( zijkant van deze blog of telefoonconfiguratie onderaan) en de Uitgeverij liket: klik hier.

 

Reglement:

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;
-Indien het verloten product niet meer beschikbaar is wordt het vervangen door een andere product.
-Vanwege privacy wordt de uitslag niet bekend gemaakt op socialemediakanalen. De winnaar(s) worden gemaild. Indien de winnaars geen bezwaar hebben om zichzelf kenbaar te maken op socialemediakanalen en onze blog dan wordt de winnaars pas genoemd bij naam.
-Uiteraard houden we rekening met uw privacy!
-Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de post. Wij bieden geen vervanging aan.
-Deze winactie loopt tot en met 12 februari 2021 00:00 uur.

Heel veel succes iedereen.

Vergeet niet om je aan te melden voor een gratis online event van auteur Jacqueline op 31 januari a.s met meer achtergrondinformatie over het boek. Klik op deze link voor meer informatie. Wij gaan ook deelnemen.

Kun je niet zolang wachten tot de uitslag van de winactie koop dan hier het boek via bruna.

 

#samenwerking

 

71 thoughts on “Winactie: Het Heksenhuis 1x

 1. Ik loot graag mee
  Lijkt me erg spannend
  Fbnaam Wijna Wagenaar
  Geprobeerd email te sturen maar dat is niet geldig krijg ik te zien

 2. Ja, ik doe graag mee!
  Jullie bericht geliked en gedeeld op Facebook en ik was al bevriend met De Uitgeverij De Brouwerij – Brain Books. Ook volg ik jullie blog.

 3. Wát een spannend boek, zou ik tijdens de lockdown periode graag lezen.
  Werkelijkheid en fictie door elkaar.
  Complotdenken, dat gebeurd op het moment ook en is actueel tijdens de coronapandemie.
  Ik volg bloglovin en doe heel graag mee voor ‘Het Heksenhuis’.

 4. Ik doe heel graag mee.
  Volger op Instagram (prulleke62). Liker op Facebook ( Wilma Van T Hof).
  Blog abonnement bevestigd (Blognaam: Beauty & Books
  Blog-URL: https://www.beautyandbooksmagazine.nl).
  #duimen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.