Hangmat van Troplix review

Van Tropilex mochten we een hangmat uitkiezen. Wij gaan deze hangmat vandaag reviewen. Lezen jullie mee?

hammock-natural-pink-50

 

We kregen er ook een ophangset bij. Er waren allemaal prachtige hangmatten. Toch viel onze keuze op natural pink. Deze hangmat is knalroze. Soms heb je van die luihang dagen dat je denkt lekker te kunnen luieren en is de bang net iets te hard. Dat had ik ook. Ik dacht ik lees toch iedere dag en waarom niet in een hangmat met een boek erbij. Dan hang je letterlijk. Ik ging voorheen naar het strand toe om daar in de hangmatten te hangen en te lezen. Nu hoeft dat niet meer. Ik heb nu een eigen hangmat.

hammock-natural-pink-1 (1)

Dit is een Columbiaans hangmat. Wat een prachtige hangmat. Hij ligt lekker, is comfortabel. Niet hard. Heerlijk. Als je er een keer in gaat wil je er niet meer uit. De kindjes op de redactie hebben ook lekker in deze hangmat gelegen. Die vonden het ook erg leuk.  De belastbaarheid is 120 kilo. Ik weeg 60 kilo en ik had er ook een keertje met een kindje van 4 kilo erin gelegen. Dat Ging lekker. Deze hangmat is lekker stevig.

hammock-natural-pink-6000

 

Service:

Wat een uitstekende service bieden zij. Een snelle levering is zeker gegarandeerd. Wauw alles was netjes en top binnen.

 

Assortiment:

Tropliex heeft diverse hangmatten van Hangstoel 1 Persoons Premium Lemon , Amazonas Hangstoel 1 Persoons California Terracotta tot en met loungers zoals de Amazonas Stoel Siena Taupe, Vivere Original 1 Persoons Dream 360 Orange, Tropilex Hangmat 2 Persoons American Green, Amazonas Babyhangmat Kaya, Amazonas Hangmat Familie Paradiso Café. Er is gewoon een ruime keuze in het assortiment. Echt mooie dingen.

 

Hangmat vestigen:

Oke ik beken ik ben super slecht met technische dingen. Mijn schoonbroer wilde mij zeker helpen. Dus het vestigen ging makelijk door hem met een ophangset. Heerlijk mijn pogingen waren mislukt. Toen hij ging was het liefde op het eerste gezicht mijn hangmat, roze hangmat. Ik ben gek op roze. OmG en op hangmatten. Je kunt ook opezetstukken kopen. Dan vestig je hem makkelijker met de stokken.

 

tropilex_22062019-644

 

1% For the Planet:

Met dit product steun je direct een goed doel. Als lid van 1% For The Planet doneert het merk Tropilex minimaal 1% van haar totale jaarlijkse omzet aan goede doelen. Ik ben zo blij dat ze aan het planeet denken. Dat zie je niet vaak.

 

Hangmat:

Zo wat een heerlijke hangmat. Zeker van hoge kwaliteit. We gebruiken hem iedere dag. Hij leeft sowieso nog. Soms hebben sommige redactieleden een sloopmomentje. Deze hangmat is gewoon door ons allemaal gebruikt om en om maar hij is super stevig en van goede kwaliteit. Wat heb ik er enorm veel plezier aan beleefd.Nu nog steeds eigenlijk. Ik ben blij met mijn gesloten tuin met een gesloten dak. Dus deze hangmat hangt nog tussen deze bomen ook met dit weer. Haal de zomer in huis met deze hangmat. Ik ben super super groot fan van deze hangmat geworden. Tropilex jullie zijn geweldig.

 

Verkrijgbaar bij Tropilex.

#samenwerking.

10 thoughts on “Hangmat van Troplix review

  1. Heerlijk lijkt het me om even te kunnen ontspannen in een hangmat. Ik snap je keuze helemaal. Fijn hoor! Fijn als je hem thuis kwijt kan. Hier hebben we er geen ruimte voor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.