Interview Zahra van www.TrustLikeTheBirds.com  

Beste lezers, 

Hopelijk gaat alles goed met jullie. Wij hopen dat het coronavirus jullie allemaal bespaard blijft. Het is toch wel even schrikken van alle toestanden in ons land. Om deze toestanden een beetje te kunnen vergeten hebben we besloten om iedere week een blogger in het zonnetje te zetten door middel van een interview. Vandaag gaan we Zahra van Trustlikethebirds interviewen. Lezen jullie mee??

uuu


Kun je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Zahra. Ik ben getrouwd en mama van een peuter. Eén van mijn grootste passies is schrijven. Ik houd van reizen en creatief bezig zijn. Verder houd ik ook van persoonlijke groei en ontwikkeling, maar dan op een ongedwongen manier.

Hoe lang blog je al?
Ik ben mijn blog in april 2019 begonnen. Daarvoor heb ik geschreven voor de blog MammieMammie, waar ik nog steeds af en toe als gastblogger voor schrijf.

Wat was je inspiratie voor je blog?
De inspiratie voor mijn blog en blognaam, namelijk www.trustlikethebirds.com, is de volgende overlevering van de Profeet Mohamed (vrede en zegeningen zij met hem):

‘Als jullie je vertrouwen in God zouden stellen zoals het hoort, dan zou Hij in jullie levensonderhoud voorzien, zoals Hij in het levensonderhoud van de vogels voorziet. Zij vliegen ’s morgens hongerig uit en keren ’s avonds voldaan terug.’

Het is mijn motto in het leven. Vaak denken we de regie over ons leven in eigen handen te hebben, terwijl het leven rustig haar eigen koers vaart. Vaak groeien we daardoor op manieren die we nooit zelf hadden kunnen plannen of voorzien. De wendingen die het leven neemt zonder op onze planning te letten blijken vaak mooier en passender dan we ooit zelf hadden kunnen bedenken. Vanuit dat oogpunt ben ik mijn blog begonnen: een sprong in het diepe als het ware.

Waar gaat je blog over?
De hoofdonderwerpen van mijn blog zijn: Food & Health, Trips & Travels, Conscious Living, en Lifestyle & Momlife. Mijn insteek is dat ik voor mezelf van alles uitvogel en uitprobeer en het breder probeer te trekken door de informatie beschikbaar te stellen voor een groter publiek.

Vind je dat bloggen een beroep is of meer een hobby?
Voor sommige mensen zal het bloggen ongetwijfeld een beroep zijn, maar voor mij is het vooralsnog een hobby. En op dit moment vind ik dat helemaal prima en past het bij mijn huidige situatie.

Heb je tips voor mensen die willen bloggen?
Ga voor jezelf na wáárom je wilt bloggen, kies een niche waarbinnen je wilt bloggen en verdiep je in de stappen die je moet nemen om te kunnen beginnen met bloggen. Bereid je goed voor en go for it! En zorg ervoor dat je het behapbaar voor jezelf houdt zodat je het lang en met plezier kunt blijven doen.

Houd je van lezen? Zo ja welke boeken vind je leuk?
Ik houd zeker van lezen, hoewel ik er tegenwoordig iets minder vaak aan toekom. Tenminste, als je kinderboeken niet meetelt, want door mijn kleine heb ik een liefde voor dat soort boeken opnieuw ontwikkeld. Leuke, toegankelijke boeken met mooie boodschappen lees ik graag met mijn peuter. Verder houd ik van ‘nuttige’ boeken, boeken waar je wat van kunt leren. Geschiedenis boeken, zelfontplooiingsboeken, creativiteitsboeken, en, welja, een mooi verhaal.

 

Pssst willen jullie ook geïnterviewd worden door ons mail dan naar beautyandbooksmagazine (@) gmail.com  Wij zijn nog op zoek naar bloggers, mensen werkzaam in de PR, Fashion industry, artsen, advocaten, mogen ook mensen uit de praktijk zijn ( welke beroep dan ook). 

 

10 thoughts on “Interview Zahra van www.TrustLikeTheBirds.com  

  1. Leuk! Zelf ben ik net begonnen met een financieel blog.

    Grappig om te lezen dat er eigenlijk zoveel blogs zijn die je eigenlijk helemaal niet ken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.