Louis Widmer Mama Derm review

Louis Widmer, onze favoriete merk brengt gewoon iedere keer iets leuks en goeds op de markt. Vandaag gaan we hun nieuwste productie mama derm reviewen. Lezen jullie mee?

 

 

image007

 

Mama derm

Een zwangerschap levert de vrouw altijd iets moois op, het beloofde kind. Helaas zitten er ook wat negatieve kanten aan een zwangerschap, namelijk huidsstriemen. Iedereen in mijn familie heeft hier helaas last van. De buik rekt gewoon uit, verder gingen de dames uit mijn familie er aan krabben hierdoor worden de striemen nog erger.  Ook vertelden ze mij dat hun huid uitdroogde. Wat kun je hieraan doen? De mama derm creme van Louis Widmer gebruiken.

Verpakking

De creme zit in een prachtige roze verpaking. De verpakking zelf is super mooi vorm gegeven.

unnamed (1)

 

Wat belooft de crème?

  • Vermindert en voorkomt huidstriemen
  • Verzorgt en hydrateert de desbetreffende huidzones
  • Verstevigt de lichaamshuid en maakt de huid elastischer
  • Verzacht jeuk
  • Verzacht huidirritaties
  • Beschermt de huid tegen uitdroging

 

Puberteitsstriemen

Ook handig om te weten tijdens de puberteit kunnen ook huidstriemen onstaan. Sommige mensen worden ineens zwaarder dan kun je striemen krijgen. Als we naar onze huid kijken zijn we wel flink zwaarder geworden toen we een jaar of 14, 15 waren. We hebben hierdoor wel striemen op onze benen en rondom de bekken. Hadden we deze creme maar gehad dan had het ons een hoop leed gespaard.

unnamed (2)

 

Resultaat

De mama derm creme maakt zijn belofte zeker waar. Wij hadden natuurlijk ook niets anders verwacht. Iedere keer brengt Louis Widmer iets orgineels en goeds op de markt. Niet veel merken kunnen dat hun na doen. Een redactielid is zwanger van haar eerste kind. Haar buik droogde enorm uit als je dan gaat lopen krabben dan kun je striemen krijgen, gelukkig hadden we deze creme rondom haar buik aangebracht. Geen uitgedroogde gevoel meer, geen huidirritaties. Je merkte zeker wel dat de huid verstevigd werd. Hiermee hebben we haar veel leed bespaard geen huidstriemen meer voor haar maar een hele fijne en zorgeloze zwangerschap met mamaderm van Louis Widmer.

Louis Widmer MamaDerm Crème tegen Striemen

 

Verkrijgbaar bij de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten: https://www.louis-widmer.com/nl_NL/locator/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Louis Widmer Mama Derm review

  1. Dit merk ken ik niet, maar toen ik zwanger was gebruikte ik ook crème tegen de huidstriemen, of het echt heeft gewerkt weet ik niet, maar ik vond het sowieso fijn om te doen en mezelf te verzorgen.

  2. Ik ken dit merk niet maar ik heb ook tijdens mijn 3 zwangerschappen een creme gebruikt. Gelukkig heb ik er nauwelijk striemen aan overgehouden, dus ik denk wel dat het werkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.