Martini non alcoholic vibrante & florale

Van Bobbery kregen we een leuke PR-pakket: Martini non-alcoholic. Super enthousiast waren we toen we dit pakket ontvingen. Vandaag gaan we hem reviewen Lezen jullie mee?

IMG-1198

Het PR-pakket bevatte de volgende items:

  • 1x Martini non alcoholic Vibranze
  • 1x Floreale
  • 2x glazen martini

unnamed (1) 

Events

Op ieder event was er bijna nooit een non alcoholische drank beschikbaar. Het was of alcoholische drank of een koude drank zoals fanta en of cola. Ik moest iedere keer genoegen nemen met een fantatje. Gelukkig kennen we nu een alternatief non alcoholisch. Het zal vast ook op events geserveerd worden.

 

Vibranze

Het zag eruit als Fernandez nu was ik ook benieuwd of het er een beetje naar smaakte. Het was fruitig. Je poeft echt  de lekker citroen. We hadden er ook wat extra citroen aan toegevoegd later. Het is net zo lekker als echte drank. Dat is best knap en lijkt ons erg moeilijk een drankje te maken zonder offciele alcoholwaarde en dan dit voor elkaar krijgen. Ook hebben ze plantaardige ingredienten toegeveogd om dit drankje op smaak te brengen. Het is super gezond. Nu zijn de healthy redactieleden en de gelovige redactieleden extra blij op events en andere plekken zal er voortaan ook echt alcoholvrije drank worden geserveerd.

unnamed (2)

Floreale

Zijn jullie ook dol op kamille? Wij wel en als er kamille ergens in zit dan raken we verknocht aan het product. Zo bevat deze drank lekker kamille je proeft het op het puntje van je tong. Als je er ijs en sinaas toegevoegd dan krijg je een nog lekkerder drankje! Deze drank bevat artemesia, een plant dat kanker tegen gaat. Wauw lekker gezond drinken.

2x glazen Martini

Plus we kregen er ook nog eens 2 glazen met martini erbij. We hebben er lekker in gedronken. Verder kregen we heerlijke lekkernijen om er een gezellige borrel van te maken ook olijvenpakket met worst en koekjes! Heerlijke drank en een borrel hebben we gehad. We bevelen deze drankjes zeker aan. Jullie zullen er ook verslaafd aan raken zoals wij.

Verkrijgbaar bij Albert Heijn.

 

#samenwerking

9 gedachten over “Martini non alcoholic vibrante & florale

  1. Oh dit ga ik zeker eens proeven. Ik drink geen alcohol meer en ben altijd op zoek naar lekkere alternatieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.