Review: Jojoba olie en castor olie naturalheroes.nl

Wisten jullie dat er diverse methodes zijn om je haren sneller te laten groeien? Een hiervan gaan we vandaag met jullie delen. Lezen jullie mee????

 

 

 

Natural heroes

Van naturalheroes.nl mochten we producten uitzoeken. Onze keuze viel op de volgende producten:

 • castor olie
 • jojoba olie

 

 

Haren sneller laten groeien 

Castor olie is een van de beste oliën om je haren sneller te laten groeien. Daar waar je haar normaliter 1 cm per maand groeit zorgt hij voor 2 tot 3 centimeter. Verder kun je castor olie niet zo op je haren smeren want dan gaat het plakken je kunt castor olie het beter met een andere olie mixen. De beste olie hiervoor is de jojoba olie. Dit is een van mij favoriete oliën.

Jojoba olie 

 • 100% natuurlijk, koudgeperst en ongeraffineerd
 • Biologisch
 • Unieke samenstelling die lijkt op lichaamseigen talg
 • Hoog gehalte aan vitamine E, een krachtige antioxidant
 • Helpt bij een onzuivere huid en verstopte poriën

 

 

 

Deze olie is multifunctioneel. Je kunt het voor je gezicht en je haren gebruiken. Hij is 100% natuurlijk. Ik heb deze olie 2 x per week gebruikt. Ik zag duidelijk resultaat. Mijn haren groeiden veel sneller dan normaal. Deze olie heeft ervoor gezorgd dat mijn haren extra zacht werden na het wassen. Verder merkte ik ook dat mijn haren voller werden. Ik heb zelf echt super dun een fijn haar een nadeel hiervan is dat als je licht haar hebt het lijkt alsof je kale plekken hebt op je hoofdhuid. Dat vinden de meeste vrouwen niet mooi. Voor een vollere bos moet je deze olie zeker gebruiken.

Ook heb ik het op mijn gezicht gebruikt met name nadat ik de make-up eraf ging halen werd mijn huid hard. Na het wassen deed ik de olie op mijn huid en ik merkte algauw dat mijn huid zachter werd. Mijn acne werd ook na een tijde veel minder. Wat een wondermiddel was dit. De prijs-kwaliteitsverhouding is goed geregeld voor 100 ml betaal je maar slechts €6.99 voor 100 ml en dat voor een biologische olie. Dat heb ik niet ergens anders gezien.

 

Castor olie 

 • Maakt je haar voller en gezonder
 • Ideaal als wimper- en wenkbrauwserum
 • Door koude persing zijn waardevolle ingrediënten behouden
 • Biologisch, waardoor het meer goede eigenschappen bevat
 • Stimuleert de doorbloeding van huid en spieren

 

 

Ik vond deze olie ook geweldig. Ik gebruikte het voor verschillende toepassingen. Als eerst om mijn haren sneller te laten groeien. Ook om mijn wimpers en wenkbrauwen te laten groeien. De mensen die me wat langer volgen weten dat ik kale plekken heb ik mijn lichte wenkbrauwen. Vaak verf ik ze. Van al het verven drogen mijn wimpers en wenkbrauwen uit. Ik besloot om het te olieen na het verven. Plus om ze met castor olie te verdikken. Dat heeft echt super goed geholpen binnen enkele weken hebben je veel dikkere wenkbrauwharen. Ik gebruikte een wattenstaafje om de castor olie op mijn wenkbrauwen en wimpers te smeren. Na een tijdje zag ik veel resultaat. Ik ben super blij met deze olie. Hij is echt geweldig.

 

Resultaat

Ik vind beide oliën super goed. Ze zijn zeker aan te bevelen aan iedereen. Dit zijn de beste castor en jojoba oliën ooit gebruikt. De meeste merken beweren biologisch, dierproefvrij en 100% natuurlijk te zijn. Vaak blijken ze dat in de praktijk toch niet te zijn. Dat kun je merken door twee dingen eentje research internet en ten tweede moet je het gebruiken op een gevoelige huid en of haar. Dan weet je algauw of het goed is of niet. Ik merkte algauw dat dit de juiste type oliën waren. Bij mij gaan ze meteen branden op mijn ogen/huid en of haar als ik iets verkeerds erop smeer. Wat een fijne oliën. Zeker een aanrader voor iedereen. Ik ben super tevreden! Jullie zullen dat vast ook worden.

 

Verkrijgbaar bij Naturalheroes.nl

 

#samenwerking lees disclaimer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.