Mega birthday giveaway part 8: Pupa Pakket 1x

Het feestje gaat verder deze maand. Vandaag verloten we ter ere van Sherry’s verjaardag een Pupa Pakket in samenwerking met Bellamilan. Lees snel verder hoe je kans maakt. 

 

Wat verloten we?

1x  Pupa pakket met als inhoud:

-pupa smokey oogschaduw dark side of beauty  ( kleur naar keuze)

-pupa extreme kajal dark side of beauty ( kleur naar keuze)

-pupa nagellak dark side of beauty ( kleur naar keuze)

 

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet  of mail je adresgegevens naar beautyandbooksmagazine(@)gmail.com  o.v.v winactie Pupa pakket

Optioneel:

-Extra lootje voor degene die ons volgt op een van onze social media kanalen zoals Instagram , Facebook of abonnement via e-mail  ( zijkant van deze blog aan de rechterbalk  of telefoonconfiguratie onderaan) en Bella Milan op Facebook volgt.

Reglement:

Een product, pakket per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 4 dagen. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en deze door te spelen aan het bedrijf zodat zij de prijs kunnen opsturen. Noch Bellamilan noch wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet doorgespeeld behalve aan de organisaties die de prijzen uitdelen na het ontvangen van de prijs vernietigen wij uw e-mail en adresgegevens uit onze systeem.

Deze winactie loopt tot en met 8 maart 2021.

 

Heel veel succes iedereen.

75 thoughts on “Mega birthday giveaway part 8: Pupa Pakket 1x

  1. Wat gaaf! Deze medewerker van de Kinder Intensive Care die tegelijkertijd aan het afstuderen is kan wel een boost gebruiken: daar zorgt dit pakket zeker weten voor!! Ik volg jullie uiteraard op Insta en Facebook 🙂

  2. Wauw, ik ben ontzettend benieuwd naar de werkelijk kleur van nagellak op mijn nagels want in het flesje lijkt hij al waanzinnig maar hoe op de nagels? Ga duimen of ik het mag proberen

  3. Doordat ik door winterkou en Corona regels meer thuis moet blijven, is er ook veel meer tijd om me bezig te houden met gezichtsverzorging. Heerlijk.

  4. Een nieuwe set make up kan ik zeker weten goed gebruiken. Nu is mooi de tijd om met make-up te experimenteren. Ik ben immers meer thuis en heb meer tijd over. Ideaal om me een nieuwe look te geven.

  5. Gefeliciteerd! Love Pupa! Die naam alleen al vind ik zo lief klinken. Benieuwd naar de nagellak. Ik heb zelf altijd de BB cream primer van ze in m’n make up tas. Die is heel fijn vind ik. Fijn Valentijns weekend! xxx

  6. ?✨Gefeliciteerd Sherry! Wat een leuk feestje. ??

    Ik maak heel graag kans op dit heerlijke Pupa pakket ?met pupa smoky oogschaduw, extreme kajal en nagellak dark side of beauty!??

  7. Nog van harte gefeliciteerd Sherry. Hoop dat je ondanks alles een leuke dag hebt gehad. En ik maak graag kans op make up van Pupa. Dus loot graag mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.