Mega birthday giveaway part 10 2x

Vandaag een megawinactie part 10. Wij mogen in samenwerking met KOBO/Bol.com mogen we 2x een gratis abonnement van 1 maand verloten aan 2 gelukkige lezers. Lees snel verder hoe je kans maakt. 

 

Wat geven we weg?

– 2x Een maand lang toegang tot alle lees- en luisterboeken die beschikbaar zijn in Kobo Plus.

 

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet  of mail dat je meedoet naar beautyandbooksmagazine(@)gmail.com  o.v.v winactie KOBO/Bol.com

 

Reglement:

Een code ( product)  per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 4 dagen. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar  een code te mailen,  uiteraard worden uw gegevens niet doorgespeeld behalve aan de organisaties die de prijzen uitdelen  indien van toepassing na het ontvangen van de prijs vernietigen wij uw e-mail en eventuele adresgegevens uit onze systeem.

Deze winactie loopt tot en met 26 maart 2021.

Succes iedereen. 

 

Winactie deel 7 vind je hier

Deel 8 : hier

Deel 9: hier

 

PSSST we hebben een spamfilter op het blog niet alle reacties zijn meteen zichtbaar. Wij doen ons uiterst best om dagelijks te ontspammen.

 

 

Jullie hebben nog een winactie tegoed in deze laatste serie die komt later deze maand online. 

34 thoughts on “Mega birthday giveaway part 10 2x

  1. Leuke winactie, ik ding graag mee! Door de avondklok heb ik voldoende tijd om met een spannend boek op de bank weg te kruipen.

  2. Ook ik waag graag een kans.
    Dat zou nou een heerlijk verjaardagscadeau voor mezelf zijn (26 maart) 🙂 Meteen ook een goede reden om ‘s avonds weer de tijd te nemen voor een relaxed boek en de andere schermen eens wat vaker uit te zetten.

  3. Wow, wat een gave winactie! Ik ben gek op lezen en ben helaas door mijn stapel nog te lezen boeken heen. Ik heb pas een e-reader gekocht maar heb er nog geen boeken op. Dit Kobo Plus abonnement is dan ook meer dan welkom!

  4. Wauw wat een gave prijs mogen jullie weggeven!! Hier zou je me echt heel blij mee maken ❤️❤️❤️
    Liefs Manon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.