Megabirthday giveaway part 9 Solobiomooi 1x

Beste mensen, 

Vandaag nog een winactie ter ere van deze feestmaand. Wij mogen in samenwerking met Solobiomooi.nl een van hun topproducten weggeven: Aleppo Najel Shampoo voor vet haar 1x .  Lees snel verder hoe je kans maakt op deze shampoo.

 

 

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet  of mail je adresgegevens naar beautyandbooksmagazine(@)gmail.com  o.v.v winactie Solobiomooi.nl

Optioneel:

-Extra lootje voor degene die ons volgt op een van onze social media kanalen zoals Instagram , Facebook of abonnement via e-mail  ( zijkant van deze blog aan de rechterbalk  of telefoonconfiguratie onderaan) en Solobiomooi op Instagram volgt.

Reglement:

Een product, pakket per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 4 dagen. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en deze door te spelen aan het bedrijf zodat zij de prijs kunnen opsturen. Noch Solobiomooi noch wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet doorgespeeld behalve aan de organisaties die de prijzen uitdelen na het ontvangen van de prijs vernietigen wij uw e-mail en adresgegevens uit onze systeem.

Deze winactie loopt tot en met 18 maart 2021.

Succes iedereen. 

 

PSSST we hebben een spamfilter op het blog niet alle reacties zijn meteen zichtbaar. Wij doen ons uiterst best om dagelijks te ontspammen.

Overige winacties:

 

Deel 1 mega giveaway vind je hier

Deel 2 mega giveaway vind je hier.

Deel 3 mega giveaway vind je hier.

Deel 4 mega giveaway vind je hier.

Deel 5 mega giveaway vind je hier.

Deel 6:   hier

Deel 7: hier

Deel 8 : hier

59 gedachten over “Megabirthday giveaway part 9 Solobiomooi 1x

 1. Met 3 pubers in huis waar de hormonen gieren ………… het zou fijn zijn om DE shampoo te vinden die dat vette haar weet te bedwingen.

 2. leuke actie, maar ik heb heel erg droog en grijs haar. Ik gun dit leuke pakket graag aan iemand die er echt iets aan heeft

 3. Jaaa ik doe heeel graag mee! Probeer al jaren mn haar minder te wassen, maar wat ik ook doe het is na een dag net alsof ik voor de wetlook ga

 4. Wauw, deze shampoo van Aleppo Najel lijkt me heerlijk! zeker omdat er geen troep in zit, hier let ik zelf ook op 🙂 en wat helemaal top is, dat deze producten dierproefvrij zijn, super!
  Daarom doe ik graag mee 😉

  Liefs Fenny

 5. Oeh heel benieuwd hiernaar! Ik dacht altijd dat het onzin was, maar mijn haard blijft echt langer mooi en volumieuzer als ik was met een shampoo zonder troep! En nu de zomer er weer aan komt (en rond mijn menstruatie) heb ik altijd megavet haar, dit lijkt me een uitkomst!

 6. Wat lijkt dit me een fijn product! Mijn haar wordt heel snel vet en ik denk dat dit me gaat helpen niet elke dag mijn haar meer te hoeven wassen.

 7. Ik waag ook graag een kansje voor deze heerlijke shampoo! Ik volg je via Facebook (Mooie rooie) en ik volg jou en Solobiomooi via Instagram (Truusje26).

 8. Ik kom oorspronkelijk uit Syrië en de zeep van Aleppo is wel bekend voor mij. De zeep is heel erg fijn voor het haar en lichaam. Ik ben heel erg benieuwd naar deze shampoo. Ik maak graag een kans.

 9. Ik doe graag mee! Na het wassen zit mijn haar de eerste dag niet en de tweede dag is het alweer vet. Duimen dus dat ik ga winnen.

 10. Wat een heerlijkheid. Ik heb dun haar, zonder veel volume, snel vet, dus dit merk is zeker het proberen waard. Wellicht wordt het wel een blijver!

 11. Dat lijkt me ideaal zeg. Sinds de lockdown en het thuiswerken ben ik van 3 keer in de week mijn lange haar wassen, naar 1 keer gegaan. Maar dat voelt die laatste twee dagen toch nog niet helemaal lekker. Hopelijk kan ik het hiermee extra schoon wassen

 12. Dit is echt iets voor mijn puber. Ze rijdt paard en heeft dus vaak een cap op haar hoofd en dit in combinatie met die gierende hormonen zorgt ervoor dat ze vaak een vette coupe heeft. En dat wilt mijn puber natuurlijk niet dus doe graag voor haar mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.