Review: Aleppo Najel lijn van Solobiomooi

Van solobiomooi kregen we leuke producten om te testen. Vandaag gaan we een aantal producten reviewen. Lezen jullie mee?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De producten die we hebben getest:

Aleppo Najel showergel met jasmijn

Najel shampoo Aleppo zeep

Aleppo Najel Shampoo 2in1 vet haar 500ml

 

It’s in the hair:

Haren vallen meteen op. Niets is zo erg als een bad hair day. Heb ik in het verleden vaak meegemaakt. Nu valt het mee. Ik wist waar het probleem aan ligt. Nu weet ik her wel. Mijn haar is vettig. Ik douche iedere dag. Zo iemand heeft natuurlijk wel een goede shampoo en douchegel nodig. Bij solobiomooi ben je aan het juiste adres.

Aleppo Najel showergel met jasmijn 500ml:

Het irritante van de gemiddelde douchgels op de Nederlandse markt is zijn harde en grove structuur. Deze douchegel heeft een zachte structuur. Hij voelt echt zacht aan op de huid. Na gebruik voel je echt een babyzachte huidje . Deze douchegel lekte, jeukte en brandde niet. Hij was zo fijn. Eindelijk een douchegel gevonden die niet prik. Er zijn er maar weinig van op de markt .Hij is bijna 100% natuurlijk.

Dat is super fijn meestal bevallen de natuurlijke producten echt goed. Mijn huid heeft er baat bij. Wat een fijne douchegel. Echt geschikt voor dagelijks gebruik. Het droogt je huid niet uit. Hij hydrateert het juist. Deze douchegel ruikt heerlijk. Een frisse geur van jasmijn dringt door mijn neus. De geur blijft lekker lang hangen. De gel is zuinig in gebruik. Je hebt slechts een klein beetje gel nodig en het is genoeg voor je huid. Al ben je 1.80 cm.  Wat de gemiddelde redactieleden hier zijn. Heerlijk dat er 500 ml in zit. Het gaat lekker lang mee. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een pot van 500 ml betaal je 11,50. Zeker niet prijzig voor zo een kwaliteit.  Een van de beste douchegels ooit gehad. Super fijn dit!

Aleppo Najel Shampoo 2in1 normaal haar 500ml

Het probleem met chemische shampoos is dat ze je haren na een tijdje irriteren. Zo douche ik iedere dag en moet ik om de dag een andere shampoo gebruiken anders gaan mijn haren irriteren. Op een gegeven moment werd het zo erg dat ik dagelijks een ander shampoo moest gebruiken. Na onderzoek kwam ik erachter dat SLS waarschijnlijk de boosdoener was. Uiteindelijk besloot ik een tijdje te stoppen met het gebruik van SLS in shampoo.

Sommigen shampoos waren goed en weer anderen reinigden niet goed. Toen ontdekte ik deze plantaardige variant . Het beviel echt goed. Geen SLS en bijna 100 procent natuurlijke shampoo. Niet veel shampoos hebben dat op de Nederlandse markt. Het is echt een kunst om een bijna 100% natuurlijke shampoo zo goed te ontwikkelen. Echt vervelend van de goede shampoos, want die liggen niet in de winkels, meestal zijn ze online verkrijgbaar. Het meest vervelende is als je shampoo op is kun je niet naar alle winkels gaan rennen maar moet je online bestellen. Het is Corona dus je moet dan moet je een voorraad thuis hebben veel bedrijven hebben een langere levertijd vanwege het postbedrijf.

Deze shampoo is super goed. Het is getest door drie personen op de redactie. ze hebben diverse haartypen: droog, normaal en vettig. Voor alle haren was het een geweldig shampoo. Het maakte de haren echt zacht. Heel wonderbaarlijk want een shampoo zonder SLS maakt meestal de haren niet goed schoon. Deze wel waarschijnlijk door de planten hierin en de bijzonder samenstelling. Het haar werd super glad en kreeg weet zijn glans. Wat en geweldige shampoo. Super tevreden hiermee. De redactie is echt lovend over deze shampoo.

Aleppo Najel Shampoo 2in1 vet haar 500ml:

Ik heb vet haar. Ik heb al jaren lang vettig har. Ook op het moment dat ik om de twee weken mijn haren waste. Nu is het overgeschakeld naar elke dag. Ik kan er niet meer tegen. Iedereen die zegt iedere dag douchen is slecht, klopt niet voor vettig haar. Plus ik douche wat kouder dat is minder schadelijk voor het haar. Als ik niet iedere dag douche dan krijg ik zweet op mijn voorhoofd. Deze shampoo bevat diverse plantaardige extracten zoals kamille, olijfzeep, brandnetel. Nog mooier is dat het een conditioner en een shampoo in een bevat. Lekker kostenbesparend en een goed product wat willen we nog meer.

Deze shampoo was geweldig. Er zit brandnetel in dit koelt de haren af. Dit zorgt ervoor dat je minder zweet produceert op je hoofdhuid. Verder zorgt het ervoor dat je een fris gevoel hebt op je hoofdhuid en kun je langer de dag door zonder een vet gevoel op je hoofdhuid te hebben. Bij veel shampoos heb ik het gevoel dat mijn haar niet goed schoon is, hier niet het geval. Je hebt echt een fris gevoel op je hoofdhuid tot en met de volgende dag. Dat heb ik zelden met andere shampoos meegemaakt. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Het kost 16,50 voor 500 ml. Dat is zeker een koopje te noemen. Je hebt ook geen conditioner nodig, het zit er in. Wow wat geweldig. Deze shampoo voeg ik toe aan mijn lijstje beste shampoos ever!

Conclusie:

Wat een geweldige vegan lijn. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Kersttip. Je hebt ook geen conditioner mee nodig bij de shampoos want het is een 2 1 lijn. Wat een kostenbesparende shampoos. De douchegel was ook heerlijk, geschikt voor dagelijks gebruik en je krijgt er een zachte babyhuidje van.  Echt wat een fijne lijn.  Een van de beste ever.

 

Verkrijgbaar bij solobiomooi Najel shampoo vet haar, shower gel, 2 in 1 normaal haar.

#samenwerking

 

13 thoughts on “Review: Aleppo Najel lijn van Solobiomooi

  1. fijn dat je eindelijk producten hebt gevonden die wel bij jouw haren passen. Ik gebruik al jaren hetzelfde merk, wijk zelden af, ook omdat het het best doet voor mijn haren

  2. Wat vervelend zeg dat je zo’n vettig haar hebt dan prijs ik mezelf gelukkig met mijn droog haar – ook niet altijd goed, maar ik hoef maar 2 keer per week mijn haar te wassen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.