Drie shampoo’s voor vettig haar

Als je vettig haar hebt en ook nog eens gevoelig haar dan heb je echt een probleem. Wij lossen dit probleem graag ook met een aantal tips welke shampoo’s je wel kunt gebruiken. Lezen jullie mee??

Vettig haar:

Vaak hebben vegan shampoo’s echt een goed effect op de vettige hoofdhuid. Ook is koud douchen echt een ideale oplossing. Een shampoo zonder SLS heeft een voordeel het beschadigd je hoofdhuid niet. Een nadeel is dat je hoofdhuid niet goed gereinigd wordt zonder SLS. Maar er zijn goede alternatieven een aantal shampoos maakt wel goed schoon zonder SLS. Hieronder een paar shampoos:

#1 Shampoo for Oily Hair Nettle & Lemon:

Citroen en brandnetel dit zijn twee geweldige combinaties die een shampoo kan bevatten. Deze shampoo is ook super geweldig voor vettig haar. Heerlijk afkoelende elementen bevat deze shampoo. Ook een van de beste shampoos ever.

 

#2 Najel shampoo vet haar:

Een aanrader voor de vettige hoofdhuid is de 2 in 1 Najel shampoo vet haar. Deze shampoo koelt je hoofdhuid echt af. Bij veel shampoos heb je het gevoel dat je hoofdhuid niet echt gereinigd is. Bij deze is dat absoluut niet het geval.  Dit is echt een van de beste shampoos ooit voor vettig haar.

 

#3 zuiverende shampoo Yves Rocher:

Nog een aanrader is de zuiverende shampoo van Yves Rocher. Dit is een van de beste shampoos ooit voor vettig haar. Deze shampoo bevat brandnetel. Deze ingrediënt zorgt ervoor dat je hoofdhuid echt afgekoeld wordt.

 

PSSST welke shampoo gebruik jij?

 

One thought on “Drie shampoo’s voor vettig haar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.