Review: Pupa wonder cover concealer & never without all – in one pallet

Vandaag een review over het Pupa wonder cover concealer en de never without all-in one pallet. Lezen jullie mee?

 

Getest door Angela & Romi

Huidtype:

Ik heb een droge huid en een lichtgetinte huid. Ik ben half Surinaams en half Nederlands. Ik heb meer een tintje van mijn vader dan van mijn Nederlandse moeder. Wel heb ik lichte ogen en heb bruin haar. Deze pallet is kleur nummer 005 en de concealer is ook de donkerste kleur. Het matchte echt met mijn huidskleur. Dus de halfbloedjes onder ons of de getinte dames deze kleuren zullen goed matchen.

Verpakking:

De verpakking van het pallete is roze. Wat een prachtige kleur. Ik ben echt een girly girl dus dat het een roze verpakking heeft is het echt super fijn. De meeste palletes zijn donker van kleur dat vind ik minder. De concealer zit in een  transparante verpakking. Voor een concealer is hij zeker stevig verpakt. Ideaal ook. Mooie verpakking.

Pupalovers:

Hier op de redactie zijn we allemaal dol op pupa. We zijn helemaal gek op pupa dingen. Hun lijn is super fijn. De textuur, de kleuren zijn echt heel erg mooi en vrolijk. Als je een slechte dag hebt dan moet je Pupa make-up gebruiken je voelt je er meteen beter door. Het pallet is kleurnummer 5 het matchte met mijn huidskleur ook met nog een testpersoon die iets donkerder en ietsjes lichter was dan ik. Als je zongebruind bent dan doet het ook goed. Onze collega Stephanie heeft een zonnetint nog overgehouden van haar vakantie van Afrika. Zij heeft het ook gebruikt en vond het ook erg mooi passen bij haar huidskleur. Heb je een lichtere huidskleur geen probleem dit pallette is verkrijgbaar in verschillende kleuren 01 licht 02 medium 03 donker. Ik heb een donkere huid dus ik kreeg 03.  Ook kreeg ik de concealer. Wat een twee topproducten zijn dit.

Never without all in one pallet van Pupa:

In vijf stappen kun je je huid echt super mooi accentueren met deze pallet. Het bevat een cream concealer, finish, fixing powder, contouring bronzer, blush en een highlighter. Wat een meest complete pallet. Ik hoef nu niet alles apart te kopen. Heel erg fijn dit. In vijf stappen krijg je een fijne teint. Ik heb 003 dark skin gehad. Deze bevat stuk voor stuk mooie kleuren om je huid zo goed mogelijk te accentueren. De kleuren bevatten een hoge pigmentatie, die echt geschikt waren voor een donkere huid.  Het was echt goed afgestemd. De kleuren matchten heel goed met mijn huidskleur. Ik vond het een prachtig resultaat hebben. Wat een fijne pallette. Het resultaat na het aanbrengen was verbluffend. Ik vond het super mooi.

Concealer:

Ik heb donkere kringen om mijn ogen. Dit had ik al maar het werd erger toen ik ouder werd,vanwege stress en slaapgeberek. Deze wonder cover concealer bevat een hoge pigmentatie. Dit betekent dat hij heel makkelijk meesmeert op je donkere  kringen en deze samenmelten hiermee. Hierdoor zie je bijna geen donkere kringen meer onder je oogleden. Het is verkrijgbaar in zes kleuren waarvan 01 procelain de lichtste kleur is en 006 biscuit voor de donkere teint is. Meestal heb ik bij de meeste concealers dat je mijn donkere kringen extra zichtbaar maken, hier niet het geval. Juist hier werden ze op een magische wijze verstopt. Dat is nu net wat ik in een concealer zoek. Wat een fijne concealer. Heel goed ook dat ze met een donkere huid rekening hebben gehouden, vaak moet ik concealers mixen. Hier was het niet nodig. Wat is ook een pluspunt vond is dat het een hoge dekking geeft zonder op te vallen.

Conclusie:

Beide producten zijn super fijn en goed bevallen. Wij raden zeker aan om voor deze pallette en concealer te gaan. Het is echt een musthave voor in je make-up plank. Zeker ook aan te raden om cadeau te doen met kerst.

d

Verkrijgbaar bij de Pupa verkooppunten.

 

#samenwerking

13 thoughts on “Review: Pupa wonder cover concealer & never without all – in one pallet

  1. laatst hoorde ik de term : dubbelbloed, in plaats van half bloed, dat vond ik eigenlijk veel mooier! Dat doosje zit er best leuk uit, maar ik heb zulke makr-up nooit gebruikt. Dus ik kan er geen zinnig woord over zeggen

  2. Het klinkt goed. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar voor- en na foto’s van de concealer onder jouw oge om een goed beeld te krijgen van hoe het er uit ziet. Ik ben door jou namelijk wel benieuwd geworden hiernaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.