Mega birthday giveaway part: 4 Oriflame beauty 8x

Beste lezers, 

Hopelijk gaat alles goed. Wat een toestanden met corona. Wij maken er een feestje van deze hele maand ter ere van Sherry’s verjaardag verloten we vandaag 8x Oriflame producten. Lezen jullie mee??

Wat kun je winnen?

4x Colour Unlimited Ultra Fix Lipstick ( kleur naar keuze 1 lippenstift per winnaar)

 

2x One colour lenght up mascara ( 1 mascara per winnaar)

2x Double effect mascara ( 1 mascara per winnaar)

 

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet en op welk product je kans maakt het of mail je adresgegevens + productkeuze  naar beautyandbooksmagazine (@)gmail.com  o.v.v oriflame winactie

 • Extra lootje voor degene die ons volgt op Instagram.

Reglement:

Een product per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en adres op te vragen. Hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan).

Deze winactie loopt tot en met 20 februari 2021.

Heel veel succes iedereen. 

 

Heel veel succes iedereen. 

PSSST we hebben een spamfilter op het blog niet alle reacties zijn meteen zichtbaar. Wij doen ons uiterst best om dagelijks te ontspammen.

 

Heb je geen zin om zo lang te wachten en zie je een product in de brochure dat je zou willen kopen stuur ons dan een mailtje en wij bestellen het product voor jou. Dit is de brochure.

Deel 1 mega giveaway vind je hier

Deel 2 mega giveaway vind je hier.

Deel 3 mega giveaway vind je hier.

96 thoughts on “Mega birthday giveaway part: 4 Oriflame beauty 8x

 1. Double effect mascara? Ik heb serieus moeten googlen hoe dit dan werkt. Maar bij de beoordelingen van dit product bij Oriflame vond ik de uitleg. Cool! Ik doe graag mee.

 2. Wauw, wat een heerlijke producten! Dubbel feest! Deze medewerker van de Kinder Intensive Care die tegelijkertijd aan het afstuderen is kan wel een boost gebruiken: daar zorgen deze toffe producten zeker weten voor!! Duimen! Ik volg jullie uiteraard op Insta! 🙂

 3. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag , Sherry. En nog vele gezonde en gelukkige jaren er bij.
  Jij bent jarig en wij zien er straks stralend uit met Oriflame mascara of lipstick.
  Ga graag voor lipstick.

 4. Alsnog van harte gefeliciteerd Sherry! Wat lief dat jullie ons blijven trakteren op gave producten. Ik doe graag mee voor een Double effect mascara.

 5. Leuke actie weer! Ik doe graag mee voor een van de mascara’s. Want zonder mascara ga ik de deur niet uit. De voorkeur gaat uit naar de Double effect mascara.

 6. Leuke actie weer! Ik ga voor de mascara. Ook al ziet niemand mij, ik wil er toch een beetje appetijtelijk uit blijven zien 🙂

 7. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik waag graag een kansje voor de Double effect mascara. Ik volg je via Instagram (Truusje26).

 8. Hallo wat leuk goedemorgen ja ik ben er effe weer hihi ja ik doe niet mee maar ik wil graag bestellen die mascara ik stuur je wel een pb maar dat linkje van je meid die doet het niet je page van de bestellingen doet het niet. Xx yessica mommie leidner facebook

 9. mooi voor mijn vriendin die kan dan vrolijk en corona veilig stralen in 2021 ….iedereen veel succes en alles is leuk maar de Colour Unlimited Ultra Fix Lipstick lijkt me erg ZOEN baar.

 10. Van harte gefeliciteerd ?? Groetjes Anneliese de Waal
  Doe erg graag mee ?? voor de Mascara ❤❤ Groetjes Anneliese de Waal

 11. Goede avond.
  Ik doe vrolijk mee met deze leuke birthday giveaway.
  De One colour lenght up mascara lijkt me wel wat.

 12. geweldige prijzen heb je bij elkaar gesprokkeld.. wat heb je zelf gekregen en van wie? Ben benieuwd.. Ik kies de Oriflame lipstick Marsala 41806voor mijn schatje.
  Heb ook mail gestuurd en volg je op alle kanalen

 13. Met de One colour lenght up mascara zou ik graag verrast willen worden.
  Deze mascara schijnt niet alleen een mooie zwarte kleur aan de wimpers te geven, hij geeft ook een verlengend en krullend effect waarna ik erg nieuwsgierig ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.