Mega birthday giveaway part: 2 Futuro Uitgeverij 3x

Ik ben vandaag jarig en wie jarig is trakteert. Trakteren doen we maar al te graag met veel topboeken. Deze hele maand is het feest. Deze hele maand trakteren we jullie op diverse winacties. Vandaag verloten we maar liefst  3 boeken in samenwerking met  Futuro Uitgeverij . Ook kans maken op een van deze geweldige boeken? Lees dan snel verder…  

 

De boeken die worden verloot:

-Kamer 305 van Yvonne Franssen (spannend boek)

-Hoofdstuk van Rutger Slump (roman)

-Een gemakkelijke prooi van Norman Jansen.

 

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet en welk boek  je graag zou willen winnen of mail je adresgegevens + boek naar keuze naar beautyandbooksmagazine (@)gmail.com  o.v.v verjaardagwinactie deel 2

Extra lootje voor degene die ons volgt op Instagram of Facebook en de Uitgeverij volgt op  Instagram of Facebook.

 

-Reglement:

Een boek, pakket, product per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild en daarna op social media bekend gemaakt ( je mag ook een andere naam gebruiken dit gaat in overleg), reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en adres op te vragen. Noch de uitgeverij noch wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan uitgevers om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij uw e-mail en adresgegevens.

-Deze winactie loopt tot en met 1 maart 2021.

Heel veel succes iedereen. 

Graag willen we  Futoro uitgeverij bedanken voor het beschikbaar stellen van deze prachtige boeken voor onze lezers!

 

#Pssst:  Ik beloof jullie ook andere giveaways deze hele maand, de beautygiveaway die plaats ik later op de dag en de andere volgen van de week een maand lang. Houdt deze blog in de gaten. Er kunnen ook nieuwe boeken worden toegevoegd aan deze winactie, blijf deze blog in de gaten houden.

 

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

megabirthday giveaway deel 1 vinden jullie hier

 

 

117 thoughts on “Mega birthday giveaway part: 2 Futuro Uitgeverij 3x

 1. Nogmaals van harte gefeliciteerd!!! Wat een toffe winactie ? Graag maak ik kans op ‘De complete e-book VT-reeks van Melissa Skaye’ ? ? xoxo

 2. Een gemakkelijke prooi van Norman Jansen zou ik leuk vinden om te winnen. Ik weet niet of ik het makkelijk zal vinden om te lezen omdat het een gebaseerd is op een waargebeurd verhaal over mensenhandel maar toch denk ik dat het een boek is dat gelezen moet worden omdat het nog steeds actueel is. Helaas.

 3. Gefeliciteerd met je verjaardag…zou graag nog eens lezen maar kom er helemaal niet aan toe….heb zo weinig “me time” de laatste jaren

 4. Kamer 305 lijkt mee een erg goed boek maar ook De gemakkelijke prooi staat nog op mijn lijstje. Ik doe graag mee om 1 van deze boeken te winnen!

 5. Allereerst nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Sherry!
  Graag zou ik mee willen loten voor het boek ‘Hoofdstuk’ van Rutger Slump.
  Ben benieuwd naar dit boek, omdat ik zelf ook een herseninfarct heb gehad.
  groetjes en blijf gezond, Will

 6. VAn harte! ik maak graag kans op kamer 305. Nu we als familie niet samen mogen komen wisselen we veel spannende boeken uit. Van dit boek gaan we verwacht ik met zijn allen veel plezier van beleven.

 7. Van harte gefeliciteerd!!!!!! Wat een spannende cadeaus, ik ga graag voor het boek Kamer 305 van Yvonne Franssen.

 8. Gefeliciteerd, lief dat je ons trakteert op zulke leuke boeken! ik loot graag mee voor Kamer 305 van Yvonne Franssen. Heerlijk, zo’n spannend boek om de lange lockdown avonden mee door te komen.

 9. Leuk, ik doe weer mee! Mijn voorkeur heeft Kamer 305! Spanning en sensatie hebben we wel nodig in deze saaie tijden!

 10. Nog gefeliciteerd Sherry ?en hoop dat je in deze tijd toch een mooie verjaardag heb gehad. En ik doe graag mee voor dit boek Een gemakkelijke prooi van Norman Jansen.

 11. Nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik loot graag mee voor het boek Een gemakkelijke prooi. Ik volg jou en de uitgeverij via Facebook (Mooie rooie) en Twitter (@Glambertgirl77).

 12. Nog van harte gefeliciteerd! Hopelijk heb je ondanks de maatregelen een leuke dag gehad. Kamer 305 trekt mij wel, ik hou wel van wat spanning, voor dit boek loot ik graag mee.

 13. Van harte gefeliciteerd ??
  Ik doe erg graag mee voor het boek = Een gemakkelijke prooi van Norman Jansen??.
  Groetjes van Anneliese de Waal

 14. Alsnog van harte gefeliciteerd!! Kamer 305 lijkt mij een heel goed boek. En aangezien we nog wel een tijdje binnen zitten kan ik nog wel een boek gebruiken. Lezen is een fijne bezigheid in deze tijd.

 15. Hoi nogmaals gefeliciteerd.
  Ikga voor hoofdstuk. Deze lijkt mij mooi omdat je de titel op meerdere manieren uit kunt leggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.