Mega birthday giveaway part: 3 Vtech sieraden schatkist 1x (WINACTIE)

Beste mensen, 

Zoals beloofd weer een nieuwe winactie online vandaag. Deze hele maand is het feest. Vandaag mogen we van Vtech 1x een Sieraden schatkist weggeven. Lees snel verder hoe je kans maakt…

 

Wat wordt er verloot? 

1x Sieraden schatkist

 

 

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet of mail je adresgegevens  naar beautyandbooksmagazine (@)gmail.com  o.v.v vtech verjaardagswinactie

Extra lootje voor degene die ons volgt op Instagram of Facebook en Vtech volgt op Facebook of Instagram.

Reglement:

Een product per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en adres op te vragen en dit door te sturen naar Vtech.  Vtech en wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan).  Uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan Vtech om ervoor zorg te dragen dat de prijs kan worden opgestuurd hierna vernietigen wij de gegevens conform de privacywetgeving.

-Deze winactie loopt tot en met 23 februari 2021.

 

 

Heel veel succes iedereen. 

PSSST we hebben een spamfilter op het blog niet alle reacties zijn meteen zichtbaar. Wij doen ons uiterst best om dagelijks te ontspammen.

Deel 1 mega giveaway vind je hier

Deel 2 mega giveaway vind je hier.

91 thoughts on “Mega birthday giveaway part: 3 Vtech sieraden schatkist 1x (WINACTIE)

 1. mijn kleindochter gaat vast helemaal uit haar plaat als dit mooie kado straks op haar nachtkastje staat, veras haar maar met dit schitterende exemplaar #duimenmaar

 2. Ah wat leuk! Mijn dochter zou wild worden! Ik doe graag mee voor haar (maar ook voor mij, want dat snoetje…. daar kan ik me nu al op verheugen!)

 3. Wat een ontzettend leuk schatkistje.
  Heel graag doe ik mee voor mijn kleindochter.
  Ik volg bloglovin en loot graag mee voor haar.

 4. Wat een leuke winactie zeg. mijn dochter elise wordt 9-2 10 jaar en voelt zich denk ik te groot hiervoor, maar ze is dol op haar kleine nichtje Mila en zij wordt 26-2 3 jaar of ze moet het cadeau willen doen aan mij, ik ben 28-2 jarig 😉 genoeg jarigen dus in deze maand, maar ons nichtje zou dit wel echt heel leuk vinden. ik volg jou en Vtech via IG en ook via FB.

 5. Dit is wat mijn dochtertje nodig heeft. Hierin kan ze al haar ringen, oorbellen, kettinkjes in bewaren. Nu zwerven ze overal op haar kamertje rond. Leuk dat je er ook spelletjes mee kan doen en dat je de schatkist kan beveiligen met een code. En kan ook nog eens als wekker gebruikt worden. Erg leuk, ik ga duimen!

 6. Wij doen graag mee, dit zou super leuk zijn voor mijn dochter.
  Ze verzamelt nu al haar sieraden in een doosje, maar dit is natuurlijk veel leuker

 7. Nogmaals van harte gefeliciteerd! Ik waag graag een kansje voor mijn nichtje. Ik volg jou via Facebook (Mooie rooie) en Instagram (Truusje26) en Vtech via Instagram.

 8. Wat leuk! Ik doe mee voor mn dochter Gaby. Kan ze mooi haar armbandjes in bewaren. Superleuk dat het ook nog een geluudsbox, wekker en spelletjesapparaat is 🙂

 9. Wauw geweldig, jenna is volgende maand jarig dus ze zou dit echt super leuk vinden. Wat een geweldige sieradenkist voor meiden

 10. Ik doe mee voor mijn kleindochter zo goed gedaan tijdens deze lockdown dus ben trots op der en dan volgende maand ook nog jarig dus het zou leuk zijn als ik haar hiermee kan verassen

 11. Mijn 2 dochters zullen dit geweldig vinden. De jongste is binnenkort jarig en krijgt een kaptafel, deze zal daar heel mooi op staan.

 12. Superleuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter! Ze heeft het de afgelopen tijd zo goed gedaan met het thuisonderwijs dat ik haar graag willen verrassen om haar te laten zien hoe trots ik op haar ben

 13. Wat leuk! Mn meisje heeft sinds kort heel wat sieraden en zo een mooi sieradenkistje zou ze helemaal geweldig vinden, gaat der kleine broertje tenminste ook niet constant er met de sieraden van door ?

 14. Van Harte!! Een onwijs leuke actie voor drie kleine meiden hier in huis! Deze papa duimt zijn prinsesjes te mogen verrassen!

 15. Gefeliciteerd!! En wat een leuke actie zeg! Vtech blijft toch echt het allerleukste speelgoed wat er is en hier zou mijn kleine prinses wel heel erg blij mee zijn! Na haar verjaardag laatst in deze gekke tijd zou ik haar wel heel graag met zo’n mooi cadeau willen verrassen ??

 16. Wauw, op de valreep doe ik graag nog mee voor deze prachtige prijs. Dit zou een super cadeau zijn voor mijn dochter die binnenkort jarig is.

  Ik volg jou en vtech op beide kanalen, dus duim dat 5 keer kans voldoende is 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.