Megabirthday giveaway part 18ꓽ Futuro Uitgevers boeken 2x

Het gaat heel hard we zitten inmiddels in maart. De winacties gaan lekker verder. We hebben nog heel wat voor jullie. Vandaag mogen we namelijk 2 boeken van Futuro Uitgevers verloten. Lees snel verder hoe je kans maakt. 

 

Wat wordt er verloot?

-1x relatieschatkist Lyona Rose

-1x Gebroken levenslijnen Saskia Harkema

 

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier voor welk boek je meedoet  of mail  je keuze met adres ovv winactie futuro Uitgevers beautyandbooksmagazine (@) gmail.com

Optioneelꓽ

-Wie onze Instagrampagina volgt krijgt een extra lootje

-Wie Futuro Uitgevers op Instagram volgt krijgt nog een extra lootje.

-Reglementꓽ

Een boek, product, per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en adres op te vragen en eventueel als jullie een e-book of een product hebben gewonnen hier een link toe te sturen, wij, de uitgevers en andere deelnemende organisaties  zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan de auteurs en uitgevers of andere organisaties om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als boeken uitverkocht zijn voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan de uitgevers en of auteurs. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 1 mei 2023.

heel veel succes iedereen 

Graag willen we Futuro Uitgevers hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van deze producten

#Pssst:  Wij beloven jullie ook andere giveaways deze maand. Er komen er nog wat aan. Houdt deze blog in de gaten.

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

Er komen nog meer winacties aan. Omdat de maand februari korter was hebben we de winacties moeten verdelen daarom komen er ook in maart winacties. 

18 thoughts on “Megabirthday giveaway part 18ꓽ Futuro Uitgevers boeken 2x

  1. Ik doe heel graag mee voor ‘gebroken levenslijnen’ !🤞🍀
    Ik volg jullie ook beiden op instagram om zo extra kans te maken!

  2. .. ik volg jullie overal op social media.. heb al menig taartje en drankje op de verjaardag tot mij genomen.. PROOST.. en doe maar De relatieschatkist.. Ben benieuwd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.