Megabirthday giveaway part 4: Tomocon en Tomofair 20x (GESLOTEN)

Anime/manga fans opgelet. In samenwerking met Stichting Tomo mogen we 20x ticketspacks verloten van Tomofair en Tomocon onder onze lezers. Lees snel verder hoe je kans maakt….

banner_site_tomofair_rotterdam_2019 (1)

banner_site_2019

Wat wordt er verloot?

20x 1 ticketpack met als inhoud 2 tickets voor TomoFair Rotterdam 23 februari 2019 en 2 tickets voor TomoCon in Oss voor de zondag 14 april 2019  inclusief busvervoer van Oss centraal naar het evenement.

banner_site_tomofair_rotterdam_2019 (2)

 

Over Tomofair: 

TomoFair Rotterdam is een Japanse markt met 40 winkeltjes, karaoke, Japanse foodcourt, games en cosplay. Lees hier ons verslag van Tomofair 2017 om een beetje de sfeer te proeven van Amsterdam.

banner_site_tomofair_rotterdam_2019 (3)

 

Tomocon:
TomoCon is een animeconventie met tientallen kramen met merchandise, diverse shows op verschillende podia, de hele nacht een nachtprogramma, cosplay camping, TomoTaste Japanese Live cooking, verschillende workshops, tientallen consoles en arcades, cardgame toernooien, diverse demonstraties, DJ TomoBeatz! en diverse concerten, Le Chavelier Cosplay Café, Cosplay Photobooth, diverse outdoorgames en nog heel veel meer! Behalve dat Tomocon langer duurt dan TomoFair, is Tomocon ook nog eens 5x zo groot wat betreft oppervlakte.

banner_site_2019

Hoe maak je kans?

– Mail naar beautyandbooksmagazine@gmail.com  o.v.v. winactie tomocon/tomofair (een  commentformulier op het blog plaatsen dat je meeloot kan ook).

Voorwaarden:

Vul a.u.b een geldige e-mailadres in, 1 ticketpack per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd,  voor druk of zetfouten zijn we niet aansprakelijk, de 20 winnaars krijgen hun tickets via de e-mail van de organisatie enz.

panda-151587_960_720

Heel veel succes allemaal!!!

Deze winactie is geldig tot en met 12 februari 2019. 

 

Graag willen we Stichting Tomo hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van deze prachtige winactie voor de lezers.

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

58 thoughts on “Megabirthday giveaway part 4: Tomocon en Tomofair 20x (GESLOTEN)

  1. Wat een leuke winactie. Ik houd er wel van maar gun het de ‘echte liefhebber’. Ik ga misschien wel in Rotterdam kijken met mijn zoontje, die vindt het ook heel tof denk ik.

  2. Dit is echt iets voor mijn 12-jarige dochter Sterre, ze is helemaal weg van manga en tekent de hele dag in manga stijl.

  3. Ik loot graag mee! Ik heb al tickets voor tomocon maar ik zou echt heel graag naar TomoFair in Rotterdam gaan want daar ben ik nog nooit geweest.

  4. Beste mensen,
    De winnaars hebben inmiddels hun tickets ontvangen.
    Heel veel plezier toegewenst morgen.

    Niet gewonnen niet getreurd wij hebben heel veel winacties lopen. Check onze overige blogposts.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.