Review: John Beerens Posh hairstyler

Kennen jullie de webshop vantelevisie.nl? Wij wel. Zij hebben echt leuke items in het assortiment. Vandaag een review over de John Beerens Posh hairstyler stijltang. Lezen jullie mee??

posh-4

Naam:

POSH Hairstyler by John B.

Modelnummer:

POJ001

Kenmerk:

100-230 graden.

Haartype:

Alle

Haartype redactieleden:

Pluizig en vettig.

 

Belofte:

De posh hairstyler  belooft een anti pluis effect en glanzende lokken!

posh-3

 

Posh stijltang: 

Toen we van Orangeplanet.nl een leuke product mochten uitkiezen, was de keuze was meteen gemaakt. Het leek wel liefde op het eerste gezicht de posh stijltang werd het. De stijltang omdat hij veelbelovend klonk. Ook hadden we zoveel budgetstijltangen uitgeprobeerd en een middenklasse stijltang maar nog nooit een high end stijltang. Enkele redactieleden hebben heel vaak last van pluizig haar vooral, toen ze net de deur uitgingen. Dit is echt het laatste wat je wil meemaken, vooral als je naar events moet. Helaas hebben best veel mensen hier mee te maken. Deze hairstyler met een anti-pluis effect zorgt voor glanzende lokken. Maakt deze stijltang zijn belofte waar?

 

Posh Hairstyler met logo2

Review:

Toen we de posh hairstyler voor het eerst zagen maakte ons hart een sprongetje. Het leek wel liefde op het eerste gezicht de stijltang was erg mooi. De POSH Hairstyler is zwart van kleur en heeft een chique uitstraling. De zilveren titanium platen zorgen voor een mooi steil resultaat. In tegenstelling tot de keramische platen zorgen deze platen voor en nog gladder resultaat. Zelf het meest dikke haar wordt gladstijl. De stijltang kun je instellen van 100 tot 230 graden. Precies aan de zijkant van de tang bevinden zich het aan/uit knop en de knop om het temperatuur in te stellen. Dit wordt automatisch vergrendeld als je eenmaal je haren aan het stylen bent. Fijn he? Zo blijft de temperatuur constant. Aan de onderkant zie je een anti-slip handvat. Dit zorgt voor een betere grip. De snoer is 2,5 meter lang zo heerlijk. Je kunt je stijltang lekker makkelijk meebewegen, we hebben een hekel aan stijltangen die echt een korte snoer hebben, zo niet comfortabel. Je kunt je haren zo niet makkelijk stijlen. Een grotere snoer is erg handig als je spiegel iets verder weg hangt. Dat hebben we hier op de redactie zeker een verhangende spiegel. Een stijltang met een grote snoer is zeer handig voor ons.

IMG_20190202_192757

In de winter hebben enkele redactieleden last van pluizig haar. Eerst leggen we uit wat pluis haar is en wat het effect is van POSH Hairstyler. Pluis haar ontstaat als je haar uitgedroogd is. Het haar komt vochttekort, breekt af en kan daarom gaan pluizen. Enkele veroorzakers zijn: te vaak je haren wassen, te heet douchen, op nat haar kammen en veelvuldig gebruik van hitte apparaten. Het haar heeft dus extra vocht nodig. Als je je haren wil stijlen gebruik dan het liefst een stijltang met een ionen functie. De ionen sluiten de haarschubben, wat ervoor zorgt dat pluis verdwijnt! Vergeet niet om een hittebeschermer te gebruiken voordat je je haren stijlt. Dit beschermt het haar tegen schadelijke invloeden. Deze tang belooft een iconenenfunctie en glanzende lokken voor pluizend haar. Vanaf de eerste gebruik merk je meteen dat de stijltang zijn belofte helemaal waar maakt.

Je haar voelt ook anders aan dan normaal. Bij veel andere stijltangen hebben we een verzwaard gevoel. Bij deze stijltang heb je vanaf het eerste moment al een prettig gevoel op je haren dat zie je niet vaak bij andere tangen. Wij douchen dagelijks. Vooral vettig haar is een vreemde eend in de bijt. Was je je haren met een verkeerde shampoo, was je ze te heet,  of gebruik je een verkeerde stijltang dan heb je ook een probleem. Dat merk je dan ook meteen extra tijdens het stijlen. Vooral als je je haren dagelijks wast heb je een groot probleem, bepaalde redactieleden zijn chronisch ziek en zijn dus verplicht om hun haren dagelijks te wassen. Wat ze doen is wassen met wat kouder water. Niet te veel oliën. Als je gaat stijlen niet op de hoofdhuid beginnen. Vettig haar en pluizig haar dien je echt goed te verzorgen. Nu hebben we vaak genoeg meegemaakt dat budgetstijltangen voor een branderig effect hebben gezorgd, daarmee bedoelen we dat onze haren echt bijna letterlijk in de fik stonden. Ons haar is vaak genoeg verbrand en rook er ook nog is enkele dagen er na nog naar brand. Ook zagen de haren zagen er beschadigd en verkleurd uit. Verder begon het haar hierdoor nog meer te pluizen. Echt ernstig. Gelukkig maakt de poshstijltang zijn belofte waar. Zelfs vettig haar werd glanzend zonder veel moeite en inspanning.

IMG_20190202_200022

Met een budget/middenklassenstijltang moet je vaker over een laagje haren heen (vooral voor krullen) om ze stijl te krijgen. Dat is hinderlijk en kost veel tijd. Deze stijltang maakt je haren moeiteloos stijl, je hoeft maar een keer over je haren heen. Wat fijn en tijdsbesparend. Hij maakt je haren stijl zonder ze vettig of pluizig te maken. Je ziet ook al meteen een glanseffect in je haren.

IMG_20190202_195957

Enkele redactieleden hebben pluizig haar, enkele krullen en eentje heeft zeer vettig haar stijl haar. Met deze stijltang kun je namelijk ook je haren krullen. Dat is zeer goed gelukt. Je haar blijft de hele dag in model zitten. Zowel bij gekruld als bij gestijld haar.  Vaak zweren mensen op budgetstijltangen. Wij zweren om deze prachtige stijltang van Posh. Hij is geweldig. Wij hebben in het verleden vaak budgetstijltangen gebruikt, dat leidde uiteindelijk tot een zeer slechte haarconditie. Vroeger dachten we dat de duurdere stijltangen niet per se goed waren, maar nu blijkt dat het echt wel zo is. Vooral nu we de posh hairstyler hebben gebruikt, zijn we vanaf  onze eerste gebruik verliefd geworden op deze stijltang. Hij is echt erg goed. Met budgetstijltangen merkten wij dat je haren meteen verbrand aanvoelen of de stijltang ruikt naar brand. Gelukkig merk je dat je haren hier niet branden maar lekker zacht, glad aanvoelen. Je haar wordt lekker verwend. Echt een luxe stijltang. Geen branderig gevoel op je haren. Als je in de spiegel kijkt zie je echt een mooi eindresultaat. Zelfs de dikste krullend haar van onze redactieleden werden lekker gladstijl. Deze stijltang maakt echt zijn belofte waar. Deze stijltang is een aanrader voor iedereen of je nu, dik, dun, pluizig of vettig haar hebt. Er hangt een prijskaartje aan maar we begrijpen zeker wel waarom dit zo is. Helemaal terecht. Wauw wat een prachtige stijltang. We zijn helemaal verliefd. Jullie zullen dat vast ook worden.

Over Orange Planet:

Jaarlijks brengt Orange Planet nieuwe producten op de markt. Door veel te testen lukt het hun jaarlijks weer om een nieuwe hit te vinden. Door nauw samen te werken met hun betrouwbare leveranciers en klanten hebben ze de afgelopen jaren de volgende artikelen op de markt gebracht: de abflex in 2005), de leg magic in 2006 , 2007 FlavorWave Oven, ab rocket in 2008, 2009 Konbanwa Pillow, 2010 Magic Bullet, 2011 Smoothie Maker, 2012 Nicer Dicer Plus, 2013 Celltone, 2014 DermaWand, 2015 Night Stars, 2016 Rock Gym, 2017 Circulation Maxx, 2018 VibroShaper.

 

De posh stijltang is verkrijgbaar via vantelevisie.nl voor 129,95! 

Graag willen we Orange Planet hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van dit prachtige stijltang!!

Psssst hebben jullie al ervaring met deze stijltang. Of zouden jullie het kopen?

 

17 thoughts on “Review: John Beerens Posh hairstyler

  1. Ik wist echt niet dat ze een eigen stijltang hadden! Weer wat geleerd vandaag. Ik was opzoek naar een goede stijltang, ik heb hem nu gevonden.

  2. Ik heb zelf een goedkope liggen in huis. Hij is slecht hij stijlt niet zo goed, heeft alleen een functie aan en uitgaan. Het lijkt me wat voor mij deze tang.

  3. Mijn dochter heeft echt krullen zeg, ik ga deze kopen voor haar. De meeste stijlers die ik had gekocht stijlden mijn dochters (afro) haren, die ze van haar vader heeft geërfd bijna niet. Zo te lezen zal deze stijltang geen miskoop zijn voor mijn dochter.

  4. Hier geen stijltang nodig, ik heb geen pluizig haar, niet meer omdat het tegenwoordig kort is, vroeger toen het langer was, had ik dit in de winter wel.

  5. Nu mijn haren aan het groeien zijn zie ik dat ze aan het pluizen zijn. Ik moet hierdoor mijn haren vaker gaan stijlen. Deze stijltang houd ik zeker in gedachten.

  6. Handig! Ik ben erg benieuwd naar de tang die krullen maakt, dat lijkt mij wel wat! Ik had altijd krullen, maar mijn haar is nu dun en stijl… 🙁 Ik wil mijn krullies terug 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.