Megabirthday giveaway part 5

Wie jarig is trakteert, redactielid Sherry is jarig in februari ter ere van haar verjaardag hebben we deze hele maand winacties. We hebben er veel en we verloten diverse dingen van boeken tot en met speelgoed. Let dus goed op. Deze hele maand is het feest. Zoals beloofd komt vandaag winactie deel 5 online. Vandaag mogen we nog  4 boeken verloten. Lezen snel verder hoe jullie kans maken en waarop….

 

 

Wat wordt er verloot?

1x Van virus naar verbinding

1x Babba

1x Alles is terloops van Saskia Harkema

 

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet en welk boek je graag zou willen winnen of mail je adresgegevens + product naar keuze naar beautyandbooksmagazine (@)gmail.com  o.v.v winactie Futuro Uitgevers

-Reglement:

Een boek per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Een pakket wordt in zijn geheel verloot alle andere dingen individueel.  Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en adres op te vragen en eventueel als jullie een e-book hebben gewonnen hier een link toe te sturen, wij en de uitgevers zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan de auteurs en uitgevers om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als boeken uitverkocht zijn voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan de uitgevers en of auteurs. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 12 maart 2022.

 

Heel veel succes iedereen. 

 

Graag willen we Futuro Uitgevers hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van deze prachtige boeken voor onze lezers!

 

#Pssst:  Ik beloof jullie ook andere giveaways deze hele maand. Houdt deze blog in de gaten. We vieren echt feestjes.

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

65 thoughts on “Megabirthday giveaway part 5

  1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Sherry! En wat lief dat je de hele maand door trakteert. Ik loot graag mee voor Babba.

  2. Zelf werk ik in de zorg en ook wel eens met psychiatrische patiënten, daarom lijkt het boek alles is terloops mij super leuk!!! Graag doe ik mee 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.