Megagiveaway part 4: Bucketlist voor Besties 1x

Beste lezers, 

Hopelijk gaat alles goed met jullie. Hier zijn we behoorlijk druk met het organiseren van winacties en het verschijnen van diverse nieuwe boeken. Zo is er recentelijk het boek Buketlist voor besties verschenen bij Uitgeverij Witte Leeuw. Wij mogen van hun een exemplaar verloten aan jullie. Lees snel verder hoe je kans maakt. 

vdi9789492901545 (1)

Over het boek 

Een dag lang alleen roze dingen eten, elkaar een make-over geven of samen op de foto met jullie grootste idool, in dit bucketlistboek voor besties vind je meer dan 100 dingen die je samen met je beste vriendin zou willen ervaren. Inclusief ruimte om zelfbedachte dromen, wensen en activiteiten toe te voegen en foto’s in te plakken van de onvergetelijke momenten die jullie samen hebben beleefd. Dankzij dit boek leer je elkaar nog beter kennen en door alle nieuwe, leuke en bijzondere ervaringen worden jullie nóg betere besties dan jullie al waren. Een boek om voor altijd te bewaren.

Hoe maak je kans?

-Reageer op dit commentformulier dat je meedoet of stuur een mailtje o.v.v. winactie besties naar beautyandbooksmagazine (@) gmail.com

unnamed (1)

Reglement:

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;
-Indien de verloten product niet meer beschikbaar is wordt het vervangen door een andere product.
-Vanwege privacy wordt de uitslag niet bekend gemaakt op socialemediakanalen. De winnaar(s) worden gemaild. Indien de winnaars geen bezwaar hebben om zichzelf kenbaar te maken op socialemediakanalen en onze blog dan wordt de winnaars pas genoemd bij naam.

-Uiteraard houden we rekening met uw privacy!

-Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de post. Wij bieden geen vervanging aan.

-Deze winactie loopt tot en met 3 september  2020.

Heel veel succes iedereen. Er komen nog veel meer winacties aan deze maand en volgende maand. 

Graag willen we de uitgeverij hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van een exemplaar voor deze winactie!

 

Wil je meer weten over ons volg ons op instagram of Facebook 
Of abonneer op deze blog via je e-mail ( rechterbalk van deze blog, telefoonconfiguratie onderaan) zo mis je nooit meer iets!

 

21 thoughts on “Megagiveaway part 4: Bucketlist voor Besties 1x

  1. Oh doe onwijs graag hieraan mee. Dit is zo iets voor mijn bff en mij, we willen dit al zo lang gaan doen, dus hiermee zou het ons zeker gaan aansporen. Zijn nu al dik 18 jaar beste vrienden, dus ben benieuwd of er nog dingen zijn die we niet van elkaar weten 🙂

  2. Wat een super leuk boek! En natuurlijk helemaal leuk dat het in de mega give away zit 😀
    Mijn bestie en ik zijn al 18 jaar besties. We houden van heerlijk gek doen, lachen, gewoon lekker kletsen en dit boek zou echt een super leuke aanvulling zijn op onze vriendschap. Nog meer leuke dingen om te doen/ondernemen en naar uit te kijken. Ik denk dat het echt hilarisch wordt!
    Dus ook namens mijn bestie Bren “The Book Dragon’s Nook” de Wit doe ik heel graag mee met deze give away! 😀

  3. Wat leuk! Mijn vriendin en ik kennen elkaar al 26 jaar en ook al zo lang de beste vriendinnen! Dit boek is perfect voor ons!:)

  4. Gaaf!! Dit lijkt me echt wat voor mijn dochter. Ze is in oktober jarig en dit zou een heel leuk cadeau zijn voor haar en haar bestie <3.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.