Megawinactie deel 10 : The crimes of Grindelwald 2x

Het feesten gaat gewoon door. Vandaag verloten we het boek Fantastic Beasts and where to find them van J.K.Rowling, the crimes of Grindelwald 2x in samenwerking met Uitgeverij de Harmonie. Lees snel verder hoe je kans maakt.

Over het boek:

Na de eerste, spectaculaire film Fantastic Beasts and Where to Find Them volgt dit najaar Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Het verhaal speelt zich ook nu af vijftig jaar vóór de komst van Harry Potter.

Aan het eind van Fantastic Beasts and Where to Find Them wordt met de hulp van Newt Scamander de machtige duistere tovenaar Gellert Grindelwald gevangengenomen in New York. Grindelwald weet echter te ontkomen en verzamelt volgers om zich heen die geen enkel vermoeden hebben van wat zijn werkelijke doel is: de heerschappij van tovenaars over alle modderbloedjes en dreuzels. In een poging de plannen van Grindelwald te dwarsbomen, roept Albus Perkamentus nogmaals de hulp in van zijn voormalige leerling Newt Scamander.

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet (Een mailtje sturen o.v.v. winactie The crimes of Grindelwald mag ook naar beautyandbooksmagazine(@)gmail.com )

Extra lootje voor degene die ons volgt op Instagram , liked op Facebook of abonneert op onze blog ( zijkant van deze blog of telefoonconfiguratie onderaan) en de Uitgeverij liked op Facebook

 

Reglement: 

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;

-Indien de verloten product niet meer beschikbaar is wordt het vervangen door een andere product.
-Vanwege privacy wordt de uitslag niet bekend gemaakt op socialemediakanalen. De winnaar(s) worden gemaild. Indien de winnaars geen bezwaar hebben om zichzelf kenbaar te maken op socialemediakanalen en onze blog dan wordt de winnaars pas genoemd bij naam.

-Uiteraard houden we rekening met uw privacy!

-Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de post. Wij bieden geen vervanging aan.

-Deze winactie loopt tot en met 15 oktober  2020.

Heel veel succes iedereen. Er komen nog veel meer winacties aan deze maand en volgende maand. 

Graag willen we de uitgeverij hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van een exemplaar voor deze winactie!

#Wij werken met een spamfilter hierdoor zijn niet alle reacties meteen zichtbaar op de site. We doen ons uiterst best om deze reacties z.s.m. te ontspammen. 

#samenwerking 

 

 

 

83 gedachten over “Megawinactie deel 10 : The crimes of Grindelwald 2x

 1. Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter want die is gek van Harry Potter en heeft de films al heel veel keren gezien en heeft ook alle boeken van JK.Rowling

 2. Geweldig. Daar zal mijn dochter ook blij mee zijn. Deze hebben we nog niet in onze kast staan tussen de J.K.Rowling-boeken!

 3. Ik doe graag mee voor mijn dochter die volgende maand jarig is en groot fan is van de boeken van J.K. Rowling.

 4. Superleuk!
  Ik zou dit heel graag willen winnen voor een lieve cliënt van mij die dol is op dit soort boeken.
  (insta @Maartje.1234)

 5. Geweldige winactie!
  Ben voor de coronacrisis nog naar “Fantastic Beast and where to find them geweest en ben ook heel erg benieuwd naar de volgende film.
  Ben echt een fan van deze films en van de Harry Potter boekenreeks en de films.
  Ik volg bloglovin en doe heel graag mee voor dit spannende boek.

 6. Mijn dochter is groot fan! Van Fantastic Beasts en Harry Potter. Dit boek staat op haar wensenlijstje, dus het zou een enorme verrassing zijn als ik het voor haar win.

 7. ook graag een lootje voor mij, daar maak ik mijn dochter ontzettend blij mee, en aangezien ze dit jaar helemaal niet naar huis kan komen vanuit Thailand, ivm covid19, zou dit geweldig zijn om op te sturen samen met wat andere verrassingen in een mooi kerstpakket.

 8. Wauw, dit zou een heeeeel erg gaaf cadeau zijn voor mijn bijna jarige dochter (12 wordt ze). We zijn momenteel boven aan het verbouwen en ze krijgt een Harry Potter slaapkamer <3! Dit boek zou zeer zeker niet misstaan, dus ik doe heel graag mee!

 9. Dit zou een tof cadeau zijn voor onze zoon. Hij speelt als kind honderden keren Harry Potter. Hij genoot er elke keer van, maar wij dachten :” wanneer komt er een eind aan deze fase”. Maar niets is zo belangrijk dat een kind plezier heeft. En dat zal dan weer gebeuren als hij dit boek van JK Rowling “The crimes of Grindelwald” , leest. En wij doen dan gezellig weer mee.
  Met dank aan uitgeverij de Harmonie.
  Volg jullie via facebook onder mijn eigen naam.

 10. GOEDEMIDDAG ALLEN,

  VOOR IK AAN MEZELF DENK VOOR HET BOEK, WIL IK EVEN VRAGEN OF IEDEREEN VANDAAG EVEN STIL WIL STAAN BIJ DIERENDAG!BEDANKT!

  HET BOEK VIND IK MAGISCH OM TE ZIEN, PRACHTIG!DAT HEBBEN WIJ NODIG IN DEZE MOMENTEEL HARDE ONWERKELIJKE WERELD, VANDAAR!

  WARME GROETJES,MIRANDA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.