Owan Drake 

Het is Owan Drake een beetje teveel geworden en hij is niet zo actief als schrijver. Hij zal vast ooit terugkomen met een boek waar niemand over uitgepraat raakt. Voor nu heeft hij zijn rust nodig. Wel liet hij ons weten dat hij het leuk zou vinden als degenen die zijn boeken gelezen hebben, een recensie achter laten op Hebban. Doe Owan en ook ons een plezier en laat weten wat je van zijn boeken vond, sowieso op hebban als het half kan, maar ook in de reacties hieronder.

88268527_191849395386994_3119092798968561664_n (1)

 

Owans hebban vind je hier: https://www.hebban.nl/Search?q=Owan+drake

 

 

Wie van jullie heeft zijn boek gelezen en wat vonden jullie ervan?

25 thoughts on “ Owan Drake 

 1. Ik zat al te denken waarom komt er geen nieuwe boek uit. Ik heb al zijn boeken gelezen. Het zijn echt leuke boeken. Ik wacht in volle spanning om een nieuwe boek van hem af. Ook al duurt het een tijdje. Geen probleem.

  • Hoi Dina, leuk om te horen. Zou je een recensie bij een aantal van mijn boeken op Hebban willen plaatsen?

   Bij voorbaat dank.

 2. Deze cover ken ik niet. Hij is mooi. Ik ken bijna al zijn boeken. Ze waren erg leuk. Mijn oma werd wel boos van al dat gescheld toen ik het voorlas ??. Maar later lachte ze erom. Nu is ze net als ik fan.

  • Hoi Bernisha, leuk om te horen dat je er zo van hebt genoten. Zou je een recensie bij een aantal van mijn boeken op Hebban willen plaatsen?

   Bij voorbaat dank.

 3. Ik doe niet meer aan recensies kost mij gewoon teveel tijd. Wat ik wel wil meegeven is dat zijn boeken zeker de moeite waard zijn om ze te lezen.

 4. Rusten is belangrijk. Mijn schoonzus heeft zichzelf in een depressie gewerkt na veel schrijven. Ik ben bekend met drie delen uit de serie die ik met een ruk heb gelezen. Ontzettend gave boeken waren dat.

  • Hoi Anita, leuk om te horen dat je het gave boeken vond. Zou je een recensie bij een aantal van mijn boeken op Hebban willen plaatsen?

   Bij voorbaat dank.

 5. Ik heb de titels via de e-mail ontvangen. Ik ga ze lezen. De eerste deel had ik gewonnen. Wat een belachelijk goed boek.
  Ik ben niet handig met technische dingen een account op hebban is teveel. Ik stuur de recensie wel naar jullie of ik plaats het hieronder.

 6. Deze afbeelding van de kaft ziet er heel anders uit dan ik gewend ben. Waarom is dat zo? Of is dit een tweede druk of zo?
  De verhalen waren goed.

 7. Het viel mij ook op dat de cover een andere plaatje heeft. Op hebban had ik al een tijdje geleden een vijfsterrenhotel recensie achtergelaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.