Perry Pierik ontvangt Civis Mundi prijs

Historicus, uitgever en auteur Perry Pierik ontvangt de Civis Mundi Prijs. Beauty & Books Magazine feliciteert de auteur met deze prachtige prijs. Om dit te vieren komt er a.s. donderdag een leuke boekenwinactie online. 5 exemplaren zullen er worden verloot van zijn boek Duinkerken 1940

20731251_1515258838536565_861787828_n.jpg

De auteur is zeer vereerd met de prijs.

“Ben er zeer vereerd mee. Komt op fijn moment, Ludendorff biografie waar ik lang aan werkte is net verschenen en ook mijn boek over raadsel van Duinkerken 1940 is net uit”, aldus Perry Pierik ( uitgeverij Aspekt). 

De Civis Mundi Prijzen bedragen 5.000 en 2.500 euro voor bijzondere bijdragen aan het beschrijven en doorgronden van de ontwikkelingsgang, de problematiek, het perspectief en de controverses rond het project der moderniteit.  Lees hier meer.

Pssst alle felicitaties zijn welkom en vergeet niet donderdag mee te doen met de winactie!!!

 

 

15 thoughts on “Perry Pierik ontvangt Civis Mundi prijs

  1. Ik ben eerlijk gezegd niet bekend met deze auteur en heb ook nooit eerder gehoord van de Civis Mundi prijs, maar weer wat geleerd dus haha.
    Felicitaties aan Perry Pierik!

  2. Beste Sherry,
    Door jouw blog maakt ik kennis met deze auteur. Zijn boeken zijn erg leuk. Mijn doel voor het einde van dit jaar minstens 10 boeken van hem lezen. Ik wil hem dan ook feliciteren via deze weg. Ik kijk erg uit naar de winactie. Hopelijk kan ik nog een boek van hem bemachtigen.

  3. Eerlijk gezegd kende ik deze auteur niet en de prijs ook niet, hihi oeps!
    maar ik vind het altijd wel mooi als iemand zo een prijs in ontvangst mag nemen dus van harte gefeliciteerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.