Winactie 5x: Duinkerken 1940 (Gesloten)

Zoals beloofd vandaag de winactie online van het boek Duinkerken 1940. Om te vieren dat de auteur Perry Pierik de Civis Mundi prijs heeft gewonnen mogen wij 5 exemplaren van het boek Duinkerken 1940 verloten. Lees snel verder hoe je kans maakt. 

thumbnail_Pierik_Duinkerken_CVR

Over het boek:

Na de razendsnelle ineenstorting van het front in Frankrijk tekende zich een Stalingrad-achtige nederlaag af voor het Britse expeditieleger in Frankrijk. De soldaten zaten als ratten in de val. De Duitse tanks rolden na hun succesvolle ‘Blitzkrieg’ richting de plaats Duinkerken waar tienduizenden soldaten zaten samengepakt. Vanuit het niets kwam Hitlers haltbevel en stonden de tankdivisies stil. Vanuit Engeland waren ondertussen honderden schepen onderweg die het wonder waarmaakten. Voor de ogen van de Duitse elite divisies ontsnapte het Britse expeditieleger van de ondergang. Tot vandaag de dag staan veel vragen open. Dit boek van de hand van historicus Perry Pierik behandelt het wonder, de tragedie en de gevolgen van een van de meest opzienbarende gebeurtenissen van de 20ste eeuw.

Overige gegevens van het boek:

ISBN: 9789463382021
160 pagina’s
Verschijningsdatum: juni 2017

Hoe maak je kans?

-Reageer op het commentformulier dat je meedoet.

Reglement: 

-Een boek per persoon;

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;

-Er wordt geloot op onze youtubekanaal de winnaars worden daar bekend gemaakt (handig om te abonneren het is gratis!)

-De winnaars dienen te reageren binnen zeven dagen door een mailtje met hun adres te sturen naar virtualbeauty@journalist.com  Nadat de winnaars bekend zijn gemaakt op youtube zal dit ook worden aangekondigd op onze sociale media kanalen ( Facebook & Instagram). Houdt deze ook in de gaten.

-Indien er fraude wordt geconstateerd dan behoudt Beauty & Books Magazine zich het recht om tussentijde wijzigingen aan te brengen in het reglement.

-Deze winactie loopt tot en met  24 september 2017.

Heel veel succes iedereen.

panda-151587_960_720

________________________________________________________________________________________

Graag willen we Uitgeverij Aspekt hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van dit geweldige boek voor onze lezers!

 

81 thoughts on “Winactie 5x: Duinkerken 1940 (Gesloten)

 1. Gaaf zeg! Ik wil hem graag winnen voor mijn vader die heel erg geïnteresseerd is in de Tweede Wereldoorlog. Zelf vind ik geschiedenis ook interessant, dus het zou super zijn!

 2. Ik doe heel graag mee. Als 12 jarig meisje ( bijna 13 jaar op 31 augustus ) wil ik graag meer leren en lezen over de WOII aangezien ik straks in klas 2 ( na de zomer ) van de HAVO TTO ( tweetalig onderwijs ) een werkstuk & bespreking moet gaan houden voor geschiedenis en ik heb als thema de tweede wereldoorlog gekozen. Zo heb ik o.a. het dagboek van Anne Frank, The Boy in the striped pyjamas, Oorlogswinter van Jan Terlouw gelezen. Ik moet het werkstuk in het Engels uitwerken en bespreken. Dit lijkt mij een mooi en leerzaam boek die ik graag bij het rijtje gelezen boeken zou willen toevoegen als bronvermeldingen. Uiteraard heb ik meer boeken die ik nog moet en wil lezen voor mijn geschiedenis toets.

 3. Super leuk! Ik doe mee. Mijn vriend is geschiedenis docent in opleiding, ik weet zeker dat ik hier een heel gelukkig vriendje mee krijg haha!

 4. Mijn vriendin is naar de film Dunkirk geweest en zij is heel erg geïnteresseerd in de Eerste én de Tweede wereldoorlog, daarom zou ik haar hier graag mee blij maken.

 5. De Tweede Wereldoorlog heeft altijd mijn uiterste interesse gehad en nog steeds.
  Vooral het menselijke aspect en de verhalen blijven me al vanaf mijn jeugd fascineren

 6. Film gezien en het heeft me een onwisbare indruk achter gelaten ! Snap nu beter waar een “shocksheel syndroom” vanaf komt of ontstaat !
  bloglovin onder Diny
  instagram onder Momzy
  twitter onder MissMomzy
  pintarest onder DinyG

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.