Recensie: Geen weg terug

Beste lezers, 

Hopelijk gaat alles goed met jullie? Zijn jullie ook extra aan het lezen geslagen? Wij wel. Vandaag gaan we het boek Geen weg terug van Marianne Hutters-Dijkhuizen reviewen. Lezen jullie mee?

 

Cover

Wat een leuke keuze voor de cover  een man met een hond zijn te zien van achteren in een bos met bomen.

Mijn mening

Dat Marianne over een vlotte schrijfstijl beschikt kom je maar gauw genoeg achter na het lezen van haar boek geen weg terug.
Het boek is super goed geschreven. De dialogen zijn goed beschreven. Je blijft als lezer geboeid tijdens het lezen van dit boek. Het boek lees als een trein voor je het beseft héb je de 110 tellend pagina’s boek zo verslonden. Je leeft mee met de hoofdpersonen in het boek. Het lijkt me lastig om als auteur wat ik zelf ook ben om de lezers meet lezers leven en te laten verplaatsen in de hoofdpersonen van een boek. De kunst is omdat zo goed en helder mogelijk te doen. Dat heeft Marianne goed gedaan. Het boek kent diepgang en spanning. Als lezer boel kennen verbonden met het verhaal. De titel past ook goed bij het boek. Ik ben echt benieuwd naar nog meer werk van Marianne.

Goede self publishing

Over self pubbers wordt in de praktijk vaak raar gedacht en gezegd dat het verhaal niet goed genoeg zou kunnen zijn als auteurs bij een reguliere uitgever. Bij geen weg terug Joop en geluk neemt Marianne deze valse feiten weg. Ze bewijst dat self pubbers erg goed kunnen zijn . Er worden soms echt goede auteurs uitgeven door self publishing uitgevers. Dat is maar goed ook want anders had ik dit geweldige verhaal van Marianne zo gemist. Dat is jammer want het verhaal is super goed. Ze heeft echt talent dat is duidelijk.

Conclusie

Wat een prachtverhaal. Dit is hé type boek waar iedereen verliefd op zal raken. Zo goed is hij geschreven. 5 sterren van ons.

Verkrijgbaar bij Boekscout.nl

 

#samenwerking

5 thoughts on “Recensie: Geen weg terug

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.