Review: Blux Box mei/juni 2020

Iedere keer wanneer een nieuwe verschijnt maakt ons hart een sprongetje. De BLUX box plofte in onze postbus. Vandaag reviewen we deze box. Lezen jullie mee?

IMG-9048

 De inhoud

♥ NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect SPF30 zonnemelk
♥ ESSENCE Shine Last & Go! Nail polish
♥ WETBRUSH Mini Detangler – Happy Pineapple
♥ OLAZ Detox & Glow Dagelijkse Scrub
♥ AQUAFRESH Senses Tandpasta
♥ BAGSY Hair Wonder
♥ SEACRET Aqua Blast Lanseal Mask
♥ FLOSS Eyeshadow – Corfu
♥ LOOKX Lipstick – Apricot Pearl/Blossom Rose Pearl
♥ THE VINTAGE COSMETIC COMPANY Eyeliner Brush

blux

Review

♥ NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect SPF30 zonnemelk

De laatste tijd ga ik vaker naar het strand buiten spitsuur tijden. Gelukkig is er dan bijna niemand aanwezig de 1,5 meter afstand gaat dan goed. Bovendien draag ik ook een masker. Mijn huid is vaak bloot en als de zon schijnt krijg ik meteen een allergische reactie. Vroeger wist ik niet dat je je huid moest beschermen met een zonnefactor of melk. Nu ben ik me meer bewust hiervan. Gelukkig blijkt deze zonnemelk van Nivea echt een heerlijke zonnemelk te zijn en had ik geen huidirritaties overgehouden hiervan. Ik kon gerust en zorgeloos zonnen. Wat een heerlijke zonnemelk.

unnamed

♥ ESSENCE Shine Last & Go! Nail polish

Ik ben gek op nagellak. Deze kleur is fris en super mooi. Hij past echt bij het weer. Felle kleuren zijn tegenwoordig echt in. Hier was de hele redactie dol op. Gelukkig zit er veel in. We konden met 10 dames lekker mooi nagellak smeren. De heren pasten even. Essence heeft mooie nagellak kleuren dat ook nog voor een budgetprijs.

aaaaa

♥ WETBRUSH Mini Detangler – Happy Pineapple

De wetbrush daar ben ik super dol op. Ik heb hier een hele verzameling. De mini ontbrak nog in mijn collectie. Deze super schattige mini detangler brush was echt effectief. Hij had ook nog eens een mooie uiterlijk. De mensen die me wat langer volgen weten dat ik stijl, dun en breekbaar haar heb. Dat krijg je met dun haar. Veel borstels zijn dan net iets te hard. Een mini borstel of een kam is dan net idealer voo je haar. Soms pak ik een babyborstel. Dat is nu niet meer nodig dankzij deze goedre wetbrush mini detangler. Dit is een van de beste borstels ever.

mini

♥ OLAZ Detox & Glow Dagelijkse Scrub

Geloof het of niet ik heb nog nooit eerder iets van Olaz uitgeprobeerd. Dit was wel een hele fijne kennismaking. Ik heb een vette huid. Deze zuivert en  verfijnt de poriën. Dat komt goed uit. Mijn poriën verdwenen als zon voor de sneeuw met dit wondermiddel.

olazaa

♥ AQUAFRESH Senses Tandpasta

Tandenpasta, daar heb ik er zoveel van thuis. Ik vind Aquafresh er bijna altijd boven uit steken tussen andere merken. Zo ook deze tandenpasta, die speciaal is ontwikkeld om gaatjes te bestrijden. Nu durf ik niet naar de tandarts vanwege corona dus ik heb dit een tijdje gebruikt. Het helpt wel. Heb geen last van iets. Wat een fijne tandenpasta.

aqyaaa

♥ BAGSY Hair Wonder

Deze droogshampoo biedt echt een uitkomst als je iedere dag doucht en tijd wilt besparen. Ik vind dit echt een time saver. Heerlijke droogshampoo. Sommige droogshampoos maken vettig haar nog vetter. Deze niet. Deze droogshampoo was geweldig.

unnamed (1)

♥ SEACRET Aqua Blast Lanseal Mask

Wauw een masker. Ik ben dol op maskeren door mijn drukke schema kom ik er vaak niet aan toe. Heerlijk was deze masker het verachte mijn gezicht en hydrateerde hem. Super dat is nou net wat ik nodig had.

secretaaa

♥ FLOSS Eyeshadow – Corfu

Dit was een onbekende beauty merk voor mij. Wat een prettige kennismaking. Deze oogschaduw was super mooi en de kleur was echt gepigmenteerd. Deze stond echt prachtig bij mijn hazelkleurige ogen. Wat een fijne kennismaking met dit merk.

eyes

♥ THE VINTAGE COSMETIC COMPANY Eyeliner Brush

Ik wilde altijd al iets van the vintage cosmetic company in mijn bezit hebben. Gelukkig kreeg ik deze eyeliner brush. Ik gebruik van liquid eyeliners vanwege hygiene en omdat ik gevoelige ogen heb wil ik geen stift gebruik op mijn oogleden. Dat gaat dan branden. Zo een eyeliner brush biedt echt een goede optie.

mini

Resultaat

Wat een prachtige box. Ik kan niet wachten tot de volgende er weer uitkomt. Ik ben super verslaafd aan deze hele fijne box. Jullie zullen dat vast ook zijn.

wet

Psst hebben jullie ook een abonnement op blux box en wat vinden jullie van de inhoud?

#samenwerking

 

2 thoughts on “Review: Blux Box mei/juni 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.