Recensie: Groot Groter Grootst

Vandaag gaan we het boek Groot Groter Grootst van Xavrier Deneux reviewen. Het is verschenen bij Uitgeverij Oogappel. Lezen jullie mee??

 

 

Over het boek:

Een kalkoen is een grote vogel, maar is niet het grootste dier. Misschien is de beer het grootste dier… Of is de walrus groter? Misschien is het wel het nijlpaard? Kijk je mee?   Een lekker groot boek met flappen van Xavier Deneux.

Vormgeving:

Wauw alleen maar om de prachtige vormgeving van het boek zouden we hem al kopen. We zien een schattige zwarte beer op de prachtige cover. Wat is het toch een mooie cover.

Schattig en leuk prentenboek:

De kinderen hier op de redactie zijn gek op prentenboeken. Een doeboek met veel activiteiten is zeker nog leuker. Deze boek kun je uit elkaar klappen. De oortjes van dieren gaan uit elkaar. Je kunt naar de ogen van diverse dieren kijken. Het boek is ook erg stevig. Mooi vormgegeven. De tekeningen zijn super mooi. Kinderen leren veel van dit boek. Ook veel over dieren. Dit is echt een goede kersttip voor kinderen in de leeftijdscategorie 1-4 jaar oud. Alhoewel de 5 en 6 jarigen het boek ook erg leuk vonden. In 12 bladzijden leer je dieren veel beter kennen. Best veel dieren waren uitklapbaar in het boek. Het boek kost 15,99 dat is het zeker wel waard. De vormgeving, het verhaal en de activiteiten van de dieren in het boek zijn het zeker wel waar. De auteur heeft een meesterwerk neergezet. De plaatjes waren naast goed ook erg schattig. De kinderen op de redactie vonden het super leuk.  Ze wilden telkens maar voorgelezen worden en met het boekje spelen. Een auteur is echt geslaagd met zijn boek als kinderen telkens voorgelezen willen worden of steeds opnieuw met het boekje willen spelen. We hebben hier ook twee kinderen op de redactie die niet echt een fan zijn van lezen die moeten extra gemotiveerd worden, zelfs zij waren weg van dit boek. Wat een briljant werk van de auteur. Het boek is super goed, schattig en een meesterwerk. Zeker een aanrader voor kinderen. Stiekem waren we ook verliefd op dit boek. Zeker geschikt als kerstcadeau.

Overige gegevens van het boek:

ISBN: 9789002275944
NUR: 271
Type: Hardcover
Auteur(s): Xavier Deneux
Prijs: 15,99
Aantal pagina’s: 12
Uitgever: Oogappel
Verschijningsdatum: 05-07-2022

 

Verkrijgbaar bij de boekenwinkels.

 

#samenwerking

4 thoughts on “Recensie: Groot Groter Grootst

  1. Hele mooie en leuke cover. Ik had wel graag iets van de binnenkant gezien eigenlijk. Mijn dochtertje is alweer 10 jaar oud, maar zelfs zij vindt dit soort boeken nog leuk. Ook om na te tekenen overigens. Nu is ze wel een teken- en knutselprinses trouwens.

  2. Lijkt me een leuk boek voor kindjes, helaas is de dochter van mijn zus er al iets te groot voor. Anders zou het ideaal kerstcadeau zijn. De cover vind ik mooi. Je ziet dat er over de cover en het boek is nagedacht. goede recensie trouwens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.