Review: Wetbrush van Go Green mini detangler

Er is een nieuwe biologische borstelsoort op de markt gelanceerd de wetbrush go green mini detangler. Wij hebben hem getest. Lees snel verder wat we ervan vonden.

Kleuren:

De brushes zijn verkrijgbaar in vier kleuren: groen, roze, grijs en paars.

Bijzonderheden:

Deze borstel is biologisch afbreekbaar. Bevat intelliflex borstelharen. Hij ontklit natte haren zonder eraan te trekken. Heel handig voor mensen die hun haren elke dag wassen en op nat haar willen borstelen. Dat doe ik zeker heel vaak. Bijna dagelijks douche ik. Ik kan echt niet met nat haar slapen en deze aan de lucht laten drogen in de winter. Super onprettig vind ik dat. Deze borstel was er super handig bij. Hij kamt je haren op een zachte manier. Super heerlijk en ontklit voelt je haar aan na gebruik. Het is ook geschikt voor droog haar. Ook geschikt voor pruiken en extensions. Vraag me niet hoe het daarop voelt want ik draag geen van beide. Ik heb de roze variant gehad.

Megagoed:

Omdat ik fijn haar hem raakt het snel in de klitten. Zo een borstel ontklit echt alles zonder je haren te beschadigen. Hij voelt lekker zacht aan op je haren. Super fijn dit. Zacht en fijn haar raakt super snel in de klitten. Ook is mijn haar vettig. Daardoor raakt het nog meer in de klitten. Ik ben dus regelmatig over de dag heen bezig met mijn haren borstelen. Zeker met een gewone borstel. Wat ik top vind aan deze borstel is dat je met deze maar twee keer je haren moest ontklitten een keer in de ochtend na het opstaan en een keer in de avond voor het slapen gaan. Dat maak ik niet vaak mee met borstels. Zo erg ontklittend werkt het. Deze borstel was super fijn. Mijn haar voelde extra zacht en rustig aan na gebruik. Ik gebruik hem dagelijks. Heerlijke borstel. Ik vind de andere borstels niet zo fijn meer nu. Verder heb ik ook gemerkt dat het je haargroei bevorderd.

Hij beschadigt je haren niet. De borstel heeft ultradunne haartjes. Je voelt ze amper op je hoofdhuid. Bij andere borstels kan het algauw irriteren als je er harde haartjes hebt. Je voelt het dan op je hoofd, je krijgt er hoofdpijn van. Deze borstel was super fijn. Voelde lekker aan op je hoofdhuid. Ook merkte ik dat ik geen haaruitval kreeg door deze borstel. In een gewone borstel zie ik super veel haren van me. Ze breken ook makkelijker af. Hier niet het geval. Ik gebruik het nu al twee maanden en heb slechts een paar haartjes gezien. Bij een gewone borstel raak ik wel een kwart van mijn bos haar kwijt, en dat terwijl ik al weinig haar heb. De handvat van de borstel is ook super gemakkelijk. Je kunt het makkelijk vasthouden en ermee kammen. Je hebt ook de niet mini-varianten ervan als jullie het prettiger vinden. Voor wat dikker haar ook geschikt. Eigenlijk is deze borstel geschikt voor alle haartypen, dik, dun, droog, pruiken of niet.

Föhnwonder:

Ik ben iemand die bijna dagelijks haar haren wast. Dat komt omdat ze vettig zijn. Hiervoor toen mijn haren ook vettig waren waste ik ze 1x per twee weken en toen 1x per week. Dit maakte mijn haren nog vettiger en klittiger. Dus mensen die nu komen met hun verhalen je mag je haar niet elke dag wassen dat is persoonsgebonden. Ik doe het gewoon vroeger waste ik ze 1 keer per twee weken en het was nog niet goed.  Dus het verhaaltje dat je niet dagelijks je haren mag wassen klopt echt niet. Het voelt veel fijner aan als ik mijn haren dagelijks was en het haar voelt schoner aan. Vooral voor een persoon met vettig haar is dit echt handig. Anders zit je onder het zweet op je voorhoofd. Ik heb deze borstel gebruikt tijdens het föhnen, ik droog ze eigenlijk maar goed. Deze brush was super goed. Ik borstel op nat haar. Deze borstel was een goede ondersteuning erbij. Het beschadigde mijn haren niet. Föhnen ging super gemakkelijk. Mijn haren zagen er goed uit. Dit is echt het type borstel dat je verplicht in je beautytas moet hebben. Hij is echt onmisbaar en super geweldig. Echt een van de beste borstels ooit gebruikt. Haal ook zo een fijne borstel in huis.

Verkrijgbaar bij Douglas

#Samenwerking

One thought on “Review: Wetbrush van Go Green mini detangler

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.