Recensie: Het kerstcadeau

Ben je opzoek naar een origineel kerstcadeau denk dan aan het boek Het kerstcadeau van uitgeverij Waagmuis. Dit boek gaan we vandaag reviewen lees snel verder…

20191218_221432

Het kerstcadeau is geschreven door de gezusters Goudounov. Als eerst willen we zeggen dat dit een van de meest toffe kerst boek ooit is. Alleen al die cover van het boek is beeldig. We zien sneeuw en licht samen met een fee een herr en een kerstman met een verrekijker. Wat een ontzettend mooie cover.

In 26 mini hoofdstukken vertellen de gezusters een leuk kerstverhaal. Het was echt een prachtverhaal. Net een nieuw sprookje. Tijdens het lezen van dit boek kregen we kerstkriebels. Echt een ontzettend leuk verhaal. Als lezer voel je je verbonden met de hoofdpersonen Radja, de fee, eland Nicolai, kerstman, Chinese jongetje Li Wu. Alhoewel Radja toch wel meer de hoofdpersoon is van het boek.

Wat een fantasierijke boek. Heel leuk dat een fee, een eland een kerstman worden gecombineerd in een boek. Het boek leest als een trein. Wij hadden het boek met veel plezier heel gauw verslonden. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Wat een leuke kerstboek.

Verkrijgbaar bij Uitgeverij Waagmuis.

Ook verkrijgbaar als e-book en audioboek.
Kersttip!!

#samenwerking lees disclaimer

11 gedachten over “Recensie: Het kerstcadeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.