Wereldkaart van wereldkaarten.nl review

Kennen jullie wereldkaarten.nl? Wij wel. Ze hebben echt mooie wereldkaarten, canvas foto, in hun assortiment. Wij mochten een wereldkaart poster uitkiezen. Die gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee?
IMG-20191218-WA0003.jpg

Keuze:
Het was lastig om een keuze te maken. Uiteindelijk kozen we voor de zachte tinten poster.

Service:

Wij konden niet wachten tot deze wereldkaart op onze deurmat plofte. De service was erg snel. We hadden hem heel gauw in huis. Toen hij aankwam op de redactie waren we erg blij de wereldkaart was prachtig.

Afmeting:
Wij kozen voor de afmeting 90×60 cm.
IMG-20191218-WA0002
Prijzen:
De prijzen beginnen bij 40 x 30 cm voor 9,95 en 150 x 100 cm 49,95. Wij vinden dat zeker niet duur. Eerder goedkoop. De poster wordt ook op een kwalitatieve papier gedrukt waardoor hij gewoon goed en langdurig meegaat.
Coole wereldkaart:
Wat een ontzettend coole wereldkaart. Je ziet hier alle landen van de wereld in realistische kleuren. Je ziet er groene, rode, gele, beige en blauwe kleuren voorbij komen. Wat een mooie wereldkaart.
IMG-20191218-WA0001
Eindoordeel:
Wereldkaarten spraken ons altijd al aan, vooral het vak aardrijkskunde was een van onze favoriete vakken. Jammer dat we er niets meer mee konden doen op de universiteit.  We droomden er altijd al van om een wereldkaart in bezit te hebben. Niets beseffend dat we jaren later een aantal zouden hebben. Vooral deze is erg speciaal. Hij heeft zachte tinten. De kleuren spreken erg aan. Het is niet standaard een blauwe wereldkaart die we vroeger in de klas hadden. Die vond ik zo standaard.
IMG-20191218-WA0000
Ik wilde altijd al een ‘vrolijke’ wereldkaart. Deze wereldkaart is ontzettend leuk, vrolijk en heeft een realistische uitstraling. We hebben het een ere plekje op onze redactie gegeven. Een goede (kerst)cadeautip. Wij zijn verliefd op deze kaart. Jullie zullen dat vast ook worden.
Verkrijgbaar bij Wereldkaarten.nl 

11 thoughts on “Wereldkaart van wereldkaarten.nl review

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.