Review: Treaclemoon’s nieuwe lanceringen

Treaclemoon lanceert nieuwe producten. Vandaag gaan we enkele producten reviewen. Lezen jullie mee??

 

De producten die nieuw zijn:

  • Treaclemoon Warm Gingerbread Spice Shower & Bath Gel
  • Treaclemoon Scented Bath Salts cosy spiced hugs
  • Traclemoon scented bath salt winter berry magic
  • Christmas dreams
  • Party girl bubbles

 

Reviews:

Warm gingerbread spice shower & bath gel:

Wat een schattige verpakking. Wij zijn helemaal weg van beren hier op de redactie jong of oud het maakt niets uit.

Heel erg schattig dit beertje op de verpakking van Treaclemoon. De gingerbread op de verpakking is super cute.

We zijn al in kerstsfeer hierdoor. Wij hadden nog nooit iets van Treaclemoon getest. Toen deze douchegel aankwam op de redactie konden we wel een gat in de lucht springen van blijdschap.

Na het testen waren we het allemaal unaniem over eens dat dit naast een schattige verpakking een geweldige showergel is.

De ingrediënten waren erg warm en kruidig gemberextract en peperkoekkruiden bevat deze showergel.

Wat een heerlijke samenstelling. Deze gel zorgde ervoor dat je een warm gevoel kreeg op je lijf en na het wassen werd het ook nog een zacht. Wat een geweldige douchegel. Wij zijn helemaal verliefd.

Treaclemoon Scented Bath Salts:

Heerlijk in bad met badsalts dat is zo heerlijk. Wij genieten dagelijks van een bad. Een badsalt  voegt net iets extra toe aan je heerlijk baden met name als de salts lekker ruiken. Daar hebben we een zwak voor. Deze salts  Cosy Spiced hugs & party girl bubbles hebben we gebruikt het was echt lekker hoor.

Heerlijk verwennen. Heel vaak vergeten wij Nederlanders om een me-momentje te pakken. Door corona hebben we wel iets meer tijd tussen het werken door om lekker te baden omdat we nu de kans hebben doen we het dagelijks. Daarvoor maandelijks en dat ook nog in alle haast. Het enige goede van corona is dat je afhankelijk van waar je werkt wel meer tijd over hebt. Ten eerste hoef je niet meer letterlijk naar je werk maar werk je vanuit huis uit tenminste wij wel.

Heerlijk na het werken hoef je niet meer terug te reizen maar bespaar je lekker veel tijd en kun je heerlijk in bad en daarna eten. Heerlijk baden vinden we heel erg fijn.

Deze badsalts zijn heerlijk zeg. We hebben lekker genoten in bad hier met deze salts.

Conclusie:

Wat een fijne badsalts en douchegel. Wij hebben echt veel genoten van deze lijn. Wij zijn super verliefd geworden op deze lancering. Zeker een ideale kerstcadeau. Zulke schattige lanceringen kun je echt niet weerstaan. Zeker een aanrader voor iedereen. Een van de beste lanceringen ooit gezien en gebruikt.

De limited edition warm ginger bread spice shower & bath gel van Treaclemoon is verkrijgbaar bij Kruidvat, Trekpleister. De badsalts zijn tijdelijk verkrijgbaar bij de Makro, Plein.nl en Kruidvat België

#samenwerking

13 gedachten over “Review: Treaclemoon’s nieuwe lanceringen

  1. zijn gemberkoekjes niet gewoon om te eten ? Nee hoor grapje, het lijkt mij wel een leuke lijn, maar of ik hem ga proberen weet ik nog niet. Want ik ben redelijk merk trouw

  2. De flacon en verpakking zien er goed uit. Het lijkt me ook heerlijk om een me momentje te pakken met deze lijn.
    Bedankt voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.