Recensie: Vtech toet toet Cory Carson collectie Bella Bumper review + winactie 1x

Vtech heeft weer 6 nieuwe aanwinsten aan zijn collectie vtech toet toet Cory Carson toegevoegd: home-sweet-home Bumperdijk, de habitat van Cory Carson, Benny Brandweerauto, Haily Koper, Bella Bumper, Bobbie en Bibbi Bouwmans. Geschikt voor de leeftijdscategorie 1-5 jaar. Vandaag gaan we Bella bumper reviewen. Ook mogen we een exemplaar weggeven aan jullie. Lezen jullie mee.

Netflixhit:

Hoewel de avonturen van Toet Toet Cory Carson, zijn familie en vriendjes pas enkele maanden geleden op Netflix van start gingen is de serie nu al dé hit onder kinderen van 1 tot 5 jaar. Dat mag geen toeval heten, dit is zo’n typisch voorbeeld van een kinderserie waarin makers kleintjes serieus nemen. Dit is het reclamefilmpje:

Toet Toet Cory Carson Bella:

De kleintjes hier op de redactie houden van liedjes zingen en spelen. Dat is precies wat met Bella mogelijk is. Ze is super knal roze. Als je op haar drukt dan gaat ze zingen in het Engels en Nederlands. Ze heeft ook kleine wieltjes je kunt haar ook duwen. Lekker gespeeld hadden ze hier op de redactie. Alle kindjes helemaal blij. Geen coronaverveling mogelijk.

 

Hoe wordt je spelenderwijs slim? Vtech heeft daar een oplossing voor met zijn nieuwste auto ontwikkelingen. Door te zingen en te spelen werkt het brein van een kind extra goed. Dit zorgt voor meer kennis en een goede ontwikkeling van het kind. Tegenwoordig zijn kleine kinderen bezig met laptops zeer slecht voor zulke kleintjes. Laat ze lekker spelen met speelgoed. Zeker nu het speelgoed van vtech erg geschikt is kinderen tot en met 5. Dit speelgoed zouden ze ook op de crèche of op school moeten hebben. Naast voorgelezen te worden of lezen is het erg handig om te spelen met zo een schattige Bella auto.

Autofreaks:

De kinderen hier op de redactie zijn dol op auto’s. De meiden zijn gek op roze toen wilden ze Bella, omdat ze deze keer mochten kiezen welke speelgoed zij wilden viel de keuze op Bella. Ze hebben veel lol beleefd met Bella. Ze ging zelfs mee naar het speeltuin, waar ook andere kinderen Bella graag wilden hebben. Die speelden ook mee.

Wat een leuke avonturen heeft Bella meegemaakt. Ze is super mooi, leuk om te hebben of cadeau te doen denk aan Sinterklaas of Kerst binnenkort. Ieder kindje zou wel zo een schattige Bella willen hebben. Hier op de redactie waren ze helemaal gek op haar. Ze zijn echte autofreaks. Zeg nu eerlijk wie kan deze schattige auto nou negeren? Zeker een aanrader voor iedereen. Deze schattige auto heeft een erespeelgoedplekje gekregen op de redactie. Wij zijn helemaal verliefd op deze schattige auto.

Verkrijgbaar bij  VidaXl, de grote speelgoedwinkel, bol.com, Lobbes

Winactie:

Wat wordt er verloot?

-1x Bella Toet toet auto

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet (Een mailtje sturen o.v.v. winactie vtech mag ook naar beautyandbooksmagazine(@)gmail.com )
-Extra lootje voor degene die ons volgt op Instagram , liked op Facebook of abonneert op onze blog ( zijkant van deze blog of telefoonconfiguratie onderaan) en Vtech Liked op Instagram of Facebook

Reglement:

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;
-Indien de verloten product niet meer beschikbaar is wordt het vervangen door een andere product.
-Vanwege privacy wordt de uitslag niet bekend gemaakt op socialemediakanalen. De winnaar(s) worden gemaild. Indien de winnaars geen bezwaar hebben om zichzelf kenbaar te maken op socialemediakanalen en onze blog dan wordt de winnaars pas genoemd bij naam.
-Uiteraard houden we rekening met uw privacy!
-Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de post. Wij bieden geen vervanging aan.
-Deze winactie loopt tot en met 30 oktober 2020.

Heel veel succes iedereen. Er komen nog veel meer winacties aan deze maand en volgende maand.

Graag willen we de Vtech hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van deze prachtige auto voor ons en voor deze winactie!

#Wij werken met een spamfilter hierdoor zijn niet alle reacties meteen zichtbaar op de site. We doen ons uiterst best om deze reacties z.s.m. te ontspammen.

#samenwerking

94 thoughts on “Recensie: Vtech toet toet Cory Carson collectie Bella Bumper review + winactie 1x

 1. Wat ontzettend leuk zijn deze Vtech toet toet Cory Carson auto’s. Ik doe er maar wat graag mee voor mijn kleinzoon,die zou deze echt geweldig leuk vinden!!

 2. Ik doe graag mee voor mijn zoontje, hij is gek op alles wat wielen heeft. Ik denk dat grote zus( 4 jaar) er ook mee wil spelen

 3. Mijn kleindochters zijn al heel lang helemaal weg van deze tekenfilm op Netflix en ik kan ze hier heel erg blij mee maken. Wat een leuke autootjes! 🙂

 4. wij doen graag mee voor onze dochter van bijna een half jaar! ze is zoveel aan het ontdekken met haar handjes, dit zou ze erg leuk gaan vinden!

 5. loten aan de boom….bladeren op de grond..tijd om binnen te spelen dus James opa gunt ze deze leuke auto set…..iedereen veel rij , speel en win plezier hier.
  Ik loot ook gezellig even mee

  groeten uit Almere

 6. Superleuk voor mijn kleindochtertjes van 6 maanden en 1 jaar want we hebben nog geen auto’s voor hen om mee te spelen

 7. Ohh dit zou ik heel graag willen winnen voor mijn neefje die binnenkort alweer 2 jaar wordt! Hij is gek op auto’s dus hier kan ik hem helemaal blij mee maken!

 8. Mijn dochter is gek op de Toet Toet auto’s. Nu heeft ze Cory en zijn vriendjes ook ontdekt. Wat zou het leuk zijn om haar te verrassen met Bella. Ik doe graag mee met deze winactie

 9. Toet Toet was bij mijn kinderen (jongen en meisje) erg populair. De jongste is er nu zo langzamerhand te groot voor, maar we hebben een neefje en nichtje die het al net zo leuk vinden. We zouden hen er graag mee verrassen,

 10. Mijn kids zijn dol op alles van de toet toet reeks en maken heel graag kans om met deze mooie auto hun collectie nog wat te kunnen uitbreiden!

 11. Ik die graag mee voor mijn zoontje die de serie erg leuk vindt. Een Toet Toet auto in zijn favoriete kleur van zijn favoriete serie zou hij super leuk vinden!

 12. Super leuke actie, ik doe mee
  Voor mijn zoontje Senn. Eerste wat ik dacht leuke Toet toet’s in een nieuw jasje, maar na een paar sec kreeg ik het door, dat komt elke dag dus voorbij en kijkt mijn zoontje er vol enthousiasme naar. Ondertussen heb ik hem dus ook al honderden keren gezien. Leuk bedacht en voor de kleintjes al herkenbaar

 13. Wat superleuk deze set van Carlson van Vtech. Onze dochters spelen dagelijks met Toet toet auto’s en vinden het filmpje superleuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.