Megawinactie deel 11: Guilty vegan snoep 1x

Het feesten gaat gewoon door. Vandaag verloten we 2 kilo vegan snoep van Guilty. Lees snel verder hoe je kans maakt. 

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet (Een mailtje sturen o.v.v. guilty mag ook naar beautyandbooksmagazine(@)gmail.com )

-Extra lootje voor degene die ons volgt op Instagram , liked op Facebook of abonneert op onze blog ( zijkant van deze blog of telefoonconfiguratie onderaan) en Guilty volgt op Instagram.

 

Reglement: 

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;

-Indien de verloten product niet meer beschikbaar is wordt het vervangen door een andere product.
-Vanwege privacy wordt de uitslag niet bekend gemaakt op socialemediakanalen. De winnaar(s) worden gemaild. Indien de winnaars geen bezwaar hebben om zichzelf kenbaar te maken op socialemediakanalen en onze blog dan wordt de winnaars pas genoemd bij naam.

-Uiteraard houden we rekening met uw privacy!

-Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de post. Wij bieden geen vervanging aan.

-Deze winactie loopt tot en met 25 oktober  2020.

Heel veel succes iedereen. Er komen nog veel meer winacties aan deze maand en volgende maand. 

Graag willen we Guilty bedanken voor het beschikbaar stellen van snoep voor deze winactie!

#Wij werken met een spamfilter hierdoor zijn niet alle reacties meteen zichtbaar op de site. We doen ons uiterst best om deze reacties z.s.m. te ontspammen. 

#samenwerking 

 

77 gedachten over “Megawinactie deel 11: Guilty vegan snoep 1x

 1. Mmm, heerlijk ! Ik doe ook graag mee, ik volg en like op instagram en facebook, ben geabbonneerd op je nieuwsbrief en ik volg Guilty al op instagram. Overal dezelfde naam als deze ?

 2. Ik waag graag een kansje om deze lekkere prijs te winnen. Snoep zonder dierenleed. Ik volg Instagram en like Facebook van jou en Guilty.

 3. Doe graag mee met deze actie! Zo leuk om het met mensen te hebben over vegan snoep en ze bewust te maken van bepaalde keuzes 😀

 4. Die lijken me heel erg lekker en vooral het vegan aspect spreekt mij erg aan. Heel benieuwd hoe ze smaken. Ik doe dus graag mee.

 5. Lekker zeg snoepjes. Ik eet ze zelf eigenlijk zelden, maar doe graag mee voor mijn moeder, die een mooie snoeppot heeft staan, die aangevuld mag worden. Leuk cadeautje om haar te feliciteren met haar nieuwe woning.

 6. Helaas (maar wel goed voor de lijn) verdraag ik weinig snoep. Wanneer ik dan toch iets neem, (waar ik tegen kan) wil ik graag iets snoepen waar ik achter kan staan.

 7. Wat ontzettend leuk, 2kg!! Ik doe graag mee voor mijn 2 jongste kindjes, kunnen zij ook uitdelen op school. Even iets leuks en gezelligs in deze rare tijd!!

 8. Mjammie! Met twee kinderen en een man die van snoepen houdt blijft deze snoeppot niet lang vol ? Top dat het helemaal vegan is.

 9. Woei, 2 kg snoep! Dan kan de winnaar even (ahum) vooruit! Wij willen dat wel opeten, hoor! Hoeven we ook geen ingrediënten te checken voor allergieën 🙂

 10. We houden alledrie van snoepen. Maar vaak moet je roepen: Niet eten er zot gelatine in. Dus ik hoop dat ik win!!! Dan kunnen deze snoepers hun lol niet op. Niet langer aan een zoute drop. Maar aan een heerlijke Vegan Guilty Ams if twee. Iedereen maan je daar gelukkig mee!!!!

 11. Super dat deze snoepjes vegan zijn!! Ik doe graag mee om niet één snoepje te pakken maar meer..dat is Guilty Pleasure ?????☺

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.