Owan Drake publiceert huiveringwekkende thriller

Na een lange pauze heeft Owan Drake dan toch zijn tiende boek uitgegeven. Owan Drake is bekend van zijn magnum opus, De Zaden der Hoop, een fantasieserie vol blood and gore. Nu komt hij met een thriller.

De flaptekst:

Terwijl Carl Jackson op de proef gesteld wordt door de seriemoordenaar met de bijnaam “De verschrikkelijke sneeuwman”, opent rechercheur Ben van Midden een klopjacht op diezelfde seriemoordenaar. Maar weet hij tijdens het onderzoek zijn eigen duistere geheim te bewaren?

Als de sneeuw smelt:

Een thriller door Owan Drake

Het boek is binnenkort gratis te downloaden op KOBO, niet KOBO PLUS, maar gewoon KOBO. Het kost gewoon 0.00 euro, gratis dus! Of download het NU AL hier: https://www.ereaders.nl/gratis-e-book-als-de-sneeuw-smelt-van-owan-drake/

Zet het boek op Hebban op je wil ik lezen plankje, dat zou Owan Drake waarderen klik hier voor hebban leesplank!

PSSSST! Gaan jullie dit boek downloaden!

PSST Owan Drake zou een recensie op KOBO waarderen!

28 thoughts on “Owan Drake publiceert huiveringwekkende thriller

  1. Mijn portemonnee wordt hier niet armer op. Tijdens corona kun je absoluut geen leesvoer genoeg hebben. Heb mijn salaris gewoon opgemaakt hier aan boeken. Nog is het niet genoeg. Wat goed en aardig dat hier gewoon gratis een thriller wordt weggegeven. Ik ga het gauw lezen.

  2. Welcome back. Ik heb al wat gelezen so far so good. Eindelijk zag ik iets over donkere mensen staan. Carl Jackson. Alles is zo wit overal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.