Review: Alka ontzuringsproducten

Beste lezers,

Hopelijk gaat alles goed met jullie. Corona is nog steeds volop in het nieuws. Helaas is 2021 niet zo positief begonnen als we allemaal hadden verwacht. Gelukkig heeft Alka een mogelijke oplossing om virussen weg te houden van onze lijf. Naast gezond eten, bewegen en stress vermijden dien je toch echt goed je lichaam te verwennen. Alka heeft zes nieuwe producten toegevoegd aan haar assortiment. Vandaag gaan we een aantal van die producten reviewen. Lezen jullie mee??

De producten die we gaan reviewen:

  • Alka ontzurend bad
  • Alka ontzurende kruidenthee
  • Alka basische druppels

 

Alka ontzurend bad:

Corona heeft een ding opgeleverd meer vrije tijd merken we. Dat is iets positiefs hiervoor hadden we bijna nooit me-momenten. Verwen jezelf met een ontzurend bad van Alka. Er zitten twee gezichtsmaskers bij. Heerlijk naast het ontzuren in een gezonde bad maak je het masker nat en door het water verspreid het masker zich uit. Zo op je gezicht plakken. Heerlijk en uitgerust gezicht krijg je ervan. Geen stress meer. Hiervoor gingen we naar een zwembad  om te relaxen dat is nu niet meer mogelijk en in het zwembad heb je veel chloor, dat is echt vol met bacteriën. Gelukkig heeft Alka deze ontzurende badzout ontwikkeld. Hiermee worden zure afvalstoffen oor een groot deel afgevoerd via de huid. Door het nemen van basische baden wordt deze afvoer gestimuleerd en wordt de verzuurde huidoppervlaktelaag gereinigd, waardoor er weer nieuwe huid kan ontstaan. De mineralen en sporenelementen die tijdens een basisch bad worden opgenomen voeden de huid en brengen haar in topconditie. Met basisch badzout is het maken van een basisch bad heel eenvoudig.

Je kunt als je geen bad hebt ook iets anders doen. Het zout natmaken met warm water en op de pijnlijke spieren masseren en daarna lekker iets warme kraan opendraaien. Wat een heerlijke moment. Ook merkten wij dat de spieren door deze zout erg spoelen en zacht werden. Hier op de redactie hebben wij ook reumatische en kankerpatiënten. Zij hebben heel vaak stijve spieren. Deze badzout heeft echt geholpen om de stijve spieren te versoepelen. Ook hadden gezonde mensen gebruik gemaakt hiervaan. We waren er allemaal unaniem over eens het badzout is heerlijk. Zeker een aanrader voor iedereen.

Thee:

Hier op de redactie hebben we theeliefhebbers. Thee is heerlijk met het koude weer. Al sinds de oudheid worden kruidenextracten gebruikt om het lichaam te zuiveren. Kruiden bevatten verschillende elementen die zuren in het lichaam kunnen ontbinden. Voor een goede ontzuring is een combinatie van zoveel mogelijk verschillende kruiden aan te raden, een uitgebreide kruidenvariatie in de vorm van een kruidenthee helpt goed om zuren af te voeren.

Dat merkten we zeker wel. Deze thee was heerlijk. Dat hadden we niet echt verwacht vanwege de kruiden die erin zaten. De meeste kruidenthee heeft een hele sterke geur en  vaak een wat onaangename smaak. Deze thee was super lekker. Het voelde goed om een thee te drinken die gewoon erg gezond is en je lichaam ontzuurt. Wat was hij heerlijk.

Druppels:

De basische buffer van ons lichaam wordt voor een groot deel gevormd door natriumbicarbonaat en door deze dagelijks te verhogen kunnen aanzienlijk meer zure afvalstoffen worden afgevoerd. Daarnaast heeft het een actief ontzurende werking en worden vastgezette zuurresten in het lichaam opgelost. Er zijn basische druppels en maagzuurresistente basische tabletten met natriumbicarbonaat verkrijgbaar om de basische buffer te versterken.

Voeg 4x per dag 4 druppels toe aan een glas water op een zo leeg mogelijke maag  en je krijgt een goede ontzuring. Je lichaam blijft er mee in evenwicht. Het flesje gaat ruim 3 maanden mee. Je hebt wel ruim de tijd om goed te ontzuren.

Wat belooft het?:

  • Om nieuwe zure afvalstoffen direct te neutraliseren
  • Helpt opgeslagen vaste zuren in het lichaam en de gewrichten op te lossen
  • De meest efficiënte manier om basisch water te maken
  • Voordelig in gebruik: 1 flesje is voldoende voor ruim 3 maanden

Wij zijn zeker tevreden hierover. Het voelde gewoon echt goed. We voelden ons ook actiever worden. Sommige redactieleden worden heel gauw moe. Na gebruik van deze druppels merkte we dat ze minder moe werden. Ook merkten we dat toiletteren makkelijker ging, sommige mensen hebben obstipatie. Wat een fijne druppels.

Conclusie:

Wij zijn helemaal tevreden over Alkaproducten. Wat een fijne producten hebben ze op de markt gebracht. Ze waren allemaal erg goed. Onze favoriet was toch wel het badzout. Deze producten zijn echt een aanrader voor iedereen. Verwen jezelf eens op een gezonde manier. De prijs-kwaliteitsverhouding is erg goed. Je krijgt waar voor je geld. 600 gram badzout is €14.95 en je doet er echt lang mee. De druppels zijn 29,95 en de thee kost 14,95. De prijzen vallen echt mee.  Je krijgt er topklasse kwaliteit voor terug. Het is het dus iedere cent waard. Zeker een aanrader voor iedereen gezond of niet gezond ontzuren hebben we allemaal nodig.

Verkrijbaar bij Alka directe link voor het Badzout, Druppels en thee.

 

#samenwerking

8 thoughts on “Review: Alka ontzuringsproducten

  1. Het merk ken ik niet. En de prijs… Vind ik nog steeds erg aan de maat.
    Fijn dat het voor jullie op de redactie wel goed bevallen is. Ik vraag mij af hoe lang jullie deze producten hebben gebruikt voor je resultaat bemerkte??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.