Review: Candy Crush duel borspel

Candy Crush kennen we vast allemaal wel. Dit spel is nu ook als een borspel verkrijgbaar. Je hoeft niet meer op je mobiel of je laptop te spelen. Wij zijn helemaal gek op Candy Crush. Vandaag gaan we Candy Crush Duel spel reviewen. Lezen jullie mee?

Candycrushlovers:

Toen deze Candy crush borspel op de redactie plofte sprongen we met zijn allen echt een gat in de lucht. Wat waren we erg blij. Onze favoriete spel is nu verkrijgbaar als een borspel. Wat is nu leuker dat je het fysiek kunt spelen.

 

Verpakking:

De verpakking is echt snoeperig en vrolijk. Wat is hij super mooi vormgegeven. Hadden we ook niet anders verwacht.

 

Inhoud:

1 game board, 1 score board, 60 candies, 6 dice, 50 score tokens, 20 action cards, 1 starting player marker, rulebook.

Gebruiksaanwijzing:

Je hoeft echt niet technisch of een echte fanatieke gamer te zijn om deze spel te spelen. Hij is gewoon super makkelijk.

Onze mening:

We waren zo benieuwd of het spelletje echt zo goed zou zijn als in de app. Het lijkt ons zeker lastig om iets dat online te spelen is ook zo spannend en goed te maken in real life. Het antwoord erop  is een duidelijk ja het is ze zeker goed gelukt. Naast een mooie vormgeving is dit echt een super spannend en leuke spel. Wij hebben hier om en om gespeeld. Het is geschikt voor twee spelers. Het allertofste vonden wij ook dat deze spel geschikt is voor de hele familie. Of je nu een kind bent of volwassen, het maakt niets uit. Iedereen speelt er wel mee. Iedereen zal het vast leuk vinden ( met name de gamers). Een echte gameliefhebber kan deze borspel echt niet missen.

Conclusie:

Wat een leuke bordspel. We zijn gek op spelletjes, maar lang niet alle spelletjes zijn leuk. Eindelijk hebben zij zo een leuke borspel tot leven geroepen.Tijdens corona verveel je je echt. Achter de laptop zitten de hele tijd en voor de buis hangen is ook niet echt altijd gezond. Eventjes wel maar zo lang achter een scherm hangen is echt niet leuk. Voor de variatie spelen wij games. Lekker weg van de schermen. Het is echt een verslavend spel. Als je er eenmaal aan begint wil je niet meer stoppen met spelen. Wees dus gewaarschuwd. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Jong of oud iedereen zal vast gek zijn net als wij op dit spel.

Overige informatie:

Releasedatum: 30 november

Release door: Just Games
Leeftijd: 8+
Spelers: 2 spelers
Speelduur: 30 min
Consumentenadviesprijs: € 24,95

 

Verkrijgbaar bij klik op de banner om te bestellen:#samenwerking lees disclaimer 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.