Review: Bohoo vegan brush for fluid foundation

Solobiomooi.nl onze favoriete webshop heeft echt een hele grote collectie aan vegan/natuurlijke producten. Vandaag gaan we de Bohoo vegan brush for fluid foundation reviewen. Lezen jullie mee??

Over ons:

Wij zijn echt zo dol op vegan make-up en alles wat daarmee te maken. Als je ons wat langer volgt dan weet je dat we gek zijn op alles wat te maken heeft met planten. Dat komt door een aantal dingen: ten eerste zijn we allergisch voor chemische producten, over het algemeen kunnen we alleen plantaardige dingen gebruiken. De meeste chemische producten zorgen voor huid-oog problemen. Het gaat vaak branden, prikken en of jeuken op de huid. Plantaardige producten zijn gewoon beter voor onze huid. Ten tweede vind we het natuurlijk ook duurzamer en beter dat we plantaardige dingen gebruiken plus meestal wordt dit voor dingen niet getest op dieren en dat vind ik ook dat vinden wij ook een iets om op te letten en ten derde is het ook veel beter voor mensen die medische problemen/gevoelige huid hebben die kunnen dan beter plantaardige producten gebruiken want in de gewone reguliere producten zit er vaak meer chemicaliën en daar krijgt de gevoelige huid last van.

Verpakking:

Deze Boho foundationkwast heeft een prachtige roze gouden steel van verkoperd aluminium met berken hout. Het houtvat was super fijn om mee te werken. Het haar is synthetisch. Hele leuke verpakking de haartjes zijn heel erg fijn ook.

Resultaat:


Deze kwast is super fijn in gebruik. De haartjes zijn super zacht. Hierdoor kun je de foundation heel makkelijk uitsmeren. Hij smeert naast liquid foundation ook andere soorten  foundations makellijk uit. We hebben er zelf theater make-up mee gesmeerd en dat ging ook vlekkeloos. Dit vinden we echt een plus punt. Hij is een van de beste van deze kwasten die we ooit hebben gebruikt. Deze kwast kun je minimaal een week achter elkaar gebruiken. Met veel andere kwasten lukt dat niet. Ze worden vaak zo vuil binnen twee dagen dat je de kwasten bijna dagelijks moet reinigen. Hier hoeft het niet. Je kunt met deze kwast je make-up heel gemakkelijk  en vlekkeloos aanbrengen . Zonder streepeffect op je gezicht. Het resultaat was verbluffend. Deze kwast is super goed. De foundation ziet er echt egaal en glad uit op je gezicht. Ook cc-creams, bb-creams konden er gemakkelijk mee aangebracht worden hiermee. Sommigen van ons gebruiken een kwast voor een cc of een bb cream vanwege een vette huid, met handen werken gaat lastig.

Conclusie:

Deze kwast is superfijn hij zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Veel vrouwen die gebruiken de kwasten met niet synthetische haren. Dat zouden we zeker niet aanbevelen.
Onze mening toch echt wel dat een kwast met synthetische haren beter is. Hij is super fijn in gebruik, makkelijk is gebruik,  smeert goed uit zonder strepen en vlekken te veroorzaken. De haren laten niet los. Het is makkelijk schoon te maken ook. Wij gebruiken een make-up reinigingsborstel daar doe je gewoon simpel klein beetje milde shampoo en een beetje wrijven kwastje is gewoon schoon na een paar keer reinigen erop. Nawassen met water.

Blijft heel lang zitten als je een verkeerde kwast hebt dan heb je echt een probleem tenminste wij wel. Het hangt echt van de kwast hoe het resultaat van je make-up eruit ziet. Als je kwast van slechte kwaliteit is dan krijg je natuurlijk  geen mooie foundation op je huid die gaat ook extra littekens zien wat allemaal gewoon niet eens eerder te zien was. Hier in ieder geval wel hier zag je alles gewoon een beetje vlekkeloos glad geen strepen, vlekken maar een super mooie foundation door deze prachtige Bohoo foundation kwast. De haren waren gewoon heel fijn. Wij zijn echt super tevreden en raden jullie ook echt aan om deze kwast aan jullie collectie toe te voegen.

Verkrijgbaar bij Solobiomooi.nl klik hier voor een directe link om te bestellen.

#samenwerking lees disclaimer

 

9 thoughts on “Review: Bohoo vegan brush for fluid foundation

  1. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me er pas kort van bewust ben dat make-up kwasten echt niet allemaal hetzelfde zijn, ik schaam me ervoor dat ik het nu pas ontdek. Ik ben ook grote voorstander ven vegan producten en ga deze zeker even noteren! Bedankt voor de tip!

  2. Echt vreselijk hè als een kwast haren verliefd en je die terugziet op je gezicht vermengd met foundation. Arghhhh the horror! Deze kwast klinkt superfijn! Ik ga eens kijken op de website! xxx

  3. natuurlijk gebruik je bijvoorkeur duurzame producten, maar ik gebruik nooit make-up kwasten, wat dat betreft ben ik dus reuze duurzaam bezig !

  4. Een week lang dezelfde kwast gebruiken zonder schoon maken?! Dat lijkt mij niet echt goed voor de huid lijkt mij zo. Alle bacteriën/huidschilfers die op je gezicht zitten, komen in je kwast en de volgende keer dat je de kwast gebruikt, komt al die viezigheid/bacteriën/huidschilfers op jouw huid…..

  5. Ik werk het liefst met make-up kwasten, ik heb ook een soortgelijk exemplaar in de la liggen, wel van een ander merk overigens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.