Review: biologische haarverzorging Green People

Van Biocareonline mochten we leuke haarproducten uitzoeken. Vandaag gaan we deze producten reviewen lezen jullie mee??

condtioner

De producten die we kregen:

  • intensive repair shampoo
  • intensive repair conditioner

condtiokl

Haargeschiedenis:

Biologisch haarverzorging is per definitie beter dan chemische haarverzorging, althans voor ons tenminste. Ten eerste krijg je geen troep in je haar en ten tweede beschadigd het je haar zeker niet. Zeker als je dagelijks doucht is het echt beter om niet iedere dag met chemische shampoo/conditioner te gebruiken. Ook is een aanrader als je met wat kouder water docht dan warm. Onze haartype is vettig, droog, normaal en gemixt. Het is gekleurd, beschadigd.

Beschadigd haar:

Ik heb echt super slecht haar. Ik heb er van alles meegedaan: van blonderen en dan heb ik het over platinum blond tot met zwemmen met geblondeerd haar, heb mijn haren gekruld, gestijld, echt alle soorten beschadigingen heb ik mijn haren aangedaan. Nu verf ik het niet meer platinumblond dat is super slecht wel verf ik het met een kleurshampoo dit is iets minder schadelijk. Ik douche met kouder water, ik krul ze wel maar dan met een gezonder tang. Dat wil zeggen eentje dat minder schade toebrengt aan je haar. Je kunt dus zeggen dat ik beschadigd haar heb. Ik heb wel een geluk mijn haar is vettig allen de dode punten zijn een beetje droog dat gebeurt als ik de verkeerde shampoo gebruik.

Shampoo:

Deze shampoo intensive repair shampoo is echt super geweldig. Ik heb zelden met shampoo’s een directe resultaat gezien. Hij heeft mijn haren echt meteen zachter gemaakt. Heeft het letterlijk ontklit, glanzend gemaakt. Na het douchen zag ik meteen een verschil. Ik was echt super tevreden. Naast zacht haar zag ik dat ze makkelijker uit te borstelen waren. Vaak heb ik in de avond normaliter het gevoel om mijn haren nog een keertje te borstelen. Hier heb ik dat niet gedaan. Zo zacht bleven ze. Mijn haarkleur kwam meer naar voren. Je zag echt dat de kapsel als ik het ging krullen echt makkelijker bleef zitten. Ik hoefde niet meer met haarlak aan de slag, dan wordt je haar nog harder van. Ik merkte echt gewoon dat mijn haren super zacht waren en minder zwaar aanvoelden. Ik heb normaliter een verzwaard gevoel op mijn haren dat komt omdat ze ten eerste vettig zijn en ik vaak de verkeerde shampoo’s gebruik. Wat bij mij wel helpt zijn biologische shampoo’s. Deze zijn over het algemeen gewoon echt goed.

green-people-intensive-repair-shampoo

Wat ik ook erg fijn vond is dat de shampoo zuinig in gebruik is. Ik hoefde maar een klein beetje op mijn haren te smeren en het was al genoeg. Bij andere shampoos smeer ik eerlijk gezegd wel gewoon bijna een halve pot op mijn haren. Ik heb vaak het gevoel dat mijn haren gewoon niet gehydrateerd genoeg zijn. Ik smeer dan nog meer. Zo verspil je echt veel shampoo maar ik kan er echt niet tegen als ik weinig shampoo heb opgesmeerd op mijn haren. Dan heb ik het gevoel dat het niet schoon is zeg maar. Deze merk is super geweldig. Ik ben echt benieuwd naar nog meer producten van het merk. Deze shampoo ga ik toevoegen aan mijn lijstje beste shampoo’s ooit gebruikt. ‘

Conditioner:

Een conditioner gebruik je over het algemeen vanaf je haaraanzet het liefst van achter je oren tot en met de punten. Dus niet op je hoofdhuid, maar bij deze conditioner mocht het wel. De kunst is om dan geen vettig haar te krijgen. Dat is deze intensive repair conditioner wel gelukt. Een conditioner is er om je haar te verzorgen en een shampoo om je haren te reinigen. Deze conditioner was echt geweldig. Mijn haren werden extra zachter. Ik merkte dat tijdens het uitwassen. Na het gebruik van een conditioner kon ik niets anders oordelen dat deze conditioner super geweldig was. Het is gewoon echt waar dat natuurlijke/biologische shampoo/conditioner beter zijn voor je haren dan chemische shampoos/conditioner. Ik merk duidelijk een groot verschil. Een chemische shampoo maakt je haar over het algemeen heel hard, soms lijkt me haar dan net op stro. De kapsels blijven dan niet zitten. Deze conditioner was echt ideaal voor beschadigd haar. Super goede conditioner.

green-people-intensive-repair-conditioner

Het bevat aloe vera en groene thee. Wat een mooie ingrediënten voor een conditioner. Heel origineel ook. Ik heb dat niet vaak gezien. Deze shampoo kun je ook als een haarmasker gebruiken. Lekker op je hoofdhuid aanbrengen en in een shampoo wikkelen en dan 10 minuten in laten werken daarna uitwassen. Dit was ook super heerlijk voor mijn haren. Het gaf me echt een boost. Mijn haren waren super zacht geworden. Wat een multifunctionele conditioner. Deze conditioner voeg ik toe aan mijn lijstje beste conditioners ooit gebruikt.

Resultaat:

Deze is ook geschikt voor droog haar. Hier op de redactie hebben nog twee mensen meegetest eentje had droog haar en de andere gemixt. Ze hadden geen beschadigd haar zoals ik heb. Dus meer normale haartype. Allebei waren net als ik te spreken over deze lijn. Wat een geweldige lijn is dit. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Geef je beschadigd haar een boost. De geur van de lijn is ook heerlijk. Na het douchen ruik je de geur en nog steeds hangen. Raak ook overtuigd dat natuurlijke shampoo en conditioners echt beter zijn voor je haar. Ze hebben in ieder geval een uitgebreide assortiment voor ieder haartype.Wij begrijpen zeker wel waarom deze shampoo en conditioner een award heeft gekregen.

Verkrijgbaar bij Biocareonline.nl

#samenwerking lees disclaimer 

Lees ook Inika review.

9 thoughts on “Review: biologische haarverzorging Green People

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.