Start van het 8e seizoen Van Woonvilla naar Droomvilla bij RTL4

September 2020 – Van de verbouwing van een mooi grachtenpand in Amsterdam tot een villa in het Gooi: elke week nemen de ontwerpers Bertram Terpstra, Pauline Jorritsma en Jeroen Overmars de kijker mee in de wereld van architectuur, interieurarchitectuur en Design. Elke week een nieuw project, een nieuwe uitdaging. Van schets tot oplevering. Dit doen Bertram en Jeroen vanuit Designa architectuur BNA in Laren en Pauline vanuit Designa Interieur in Hilversum. Van Woonvilla naar Droomvilla is, vanaf 6 september, elke zondag om 17.30 uur op RTL 4 te zien.

unnamed

In de nieuwe reeks afleveringen van “Van Woonvilla naar Droomvilla” gaan de architecten – en interieurontwerpsters – elke week een nieuwe ontwerpuitdaging aan. Bouwen, verbouwen, ontwerpen, bouwmanagement en het maken van interieur-, verlichting-, meubilering-, en stofferingsplannen. Ook aan styling wordt veel aandacht besteed. Alle facetten komen aan bod. Bertram, Pauline en Jeroen bezoeken (internationale) fabrikanten, leveranciers en nemen de kijker mee in de wereld van architectuur, interieur en design.

Inspiratiecentrum Van Woonvilla naar Droomvilla te Laren

unnamed (1)
September 2020 ? Van de verbouwing van een mooi grachtenpand in Amsterdam tot een villa in het Gooi: elke week nemen de ontwerpers Bertram Terpstra, Pauline Jorritsma en Jeroen Overmars de kijker mee in de wereld van architectuur, interieurarchitectuur en Design. Elke week een nie…

In dit inspiratiecentrum (een verlengstuk van het TV programma) bevinden zich meer dan twintig partners onder één dak die samen alles weten van bouw, verbouw, interieurstyling, stoffen, kleuren, verlichting, keukens, meubelmaatwerk, vloeren, sanitair, beeld en geluid en smart home. Het Inspiratiecentrum is de ‘navigatie’ om in ieders persoonlijk ‘project’ de juiste route te vinden. Hier kun je terecht voor advies of een brainstormsessie voor je nieuwe interieur en/of exterieur. Een eigen wooncoach is een optie.

2 thoughts on “Start van het 8e seizoen Van Woonvilla naar Droomvilla bij RTL4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.