Review: Colourwell lijn

Colourwell kennen jullie vast wel, een natuurlijke merk met diverse producten in haar assortiment. Vandaag gaan we drie items uit hun assortiment reviewen. Lezen jullie mee??

De producten:

  • Colourwell shampoo 200 ml
  • Colourwell conditioner
  • Colourwell natural sun cream

 

Shampoo:

Ik gebruik al jaren shampoo’s .Ik heb vettig haar, beschadigd en gevoelige haar. Dit wil zeggen dat ik echt uit moet kijken wat ik op mij haren smeer. Een shampoo met natuurlijke/plantaardige ingrediënten helpen vaak wel. Ik heb daar het minst last van. Een nadeel van natuurlijke shampoos is dat ze vaak plakken aan je haren en niet je haren ontklitten. Dit komt omdat er geen chemicaliën inzitten zoals in ander shampoos en dan moet je net iets harder wrijven om de shampoo los te krijgen in vergelijking met andere niet natuurlijke shampoos. Er zin weinig shampoos die goed zijn en natuurlijk zijn. De colourwell shampoo is hier eentje van. Hij is natuurlijk. Het maakt je haren zacht  en klitvrij. Ik kon mijn haren lekker makkelijker uitkammen dan normaal. Het is geschikt voor dagelijks gebruik. Ook geschikt voor gekleurd haar. Gekleurd haar heeft echt wat meer verzorging en hydratatie nodig. Dat is precies wat deze shampoo biedt. Wat een fijne shampoo.

 

 

Conditioner:

Een conditioner zonder siliconen, schadelijke chemicaliën, parfum en SLS nou heerlijk doe mij maar zo eentje. Wat een fijne conditioner. Ik was mijn glans kwijt geraakt in mijn haren. Dit is precies wat de conditioner biedt. Een levendige glans. Zo komt je kleur precies weer naar voren zonder je haren te beschadigden. Hij was echt geschikt voor dagelijks gebruik. Iets wat ik bij veel conditioners/shampoos mis. Er wordt vaak geclaimd goed voor dagelijks gebruik, dan gebruik je het dagelijks en dan irriteren sommige conditioners/shampoos je haren. Het maakte je haren lekker zacht. Ook geschikt voor niet gekleurd haar. Hier op de redactie hebben nog meer mensen deze conditioner getest die hun haren niet hadden geverfd en vonden deze ook erg fijn. Hij werkt dus voor alle haartypen. Wat een fijne conditioner.

 

 

Natural sun cream:

Een zonnefactor van 30+ voor mannen en vrouwen heb ik niet vaak gezien. Deze zonnecrème biedt bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon. Hier in Nederland wordt vaak door dermatologen en andere huidspecialisten gewaarschuwd voor de schadelijke invloeden op je huid door de zon, ja zelfs onze Nederlandse kikkerlandje ook al is het koud kan je huid beschadigen. Dat komt door het licht. In oktober is het zonnelicht op zijn laagste stand maar alsnog dien je je huid te beschermen tegen zonnelicht al is het koud in ons land. Deze crème kun je onder je da crème aanbrengen als je daaroverheen foundation wil smeren. Ik heb dat gedaan. Ik heb het ook los getest. In beide gevallen was ik erg tevreden. Wat een fijne zonnecrème. Hier op de redactie hebben we ook mannen. Die hebben dit ook getest en waren net als ik lovend over deze zonnecrème.

 

 

Conclusie:

Wat een fijne lijn. Wij zijn echt tevreden over deze lijn. Natuurlijk en fijn wauw helemaal tevreden en aanbevelenswaardig voor iedereen.

 

 

Verkrijgbaar bij Colourwell.

 

 

#samenwerking

2 thoughts on “Review: Colourwell lijn

  1. Ik ken dit merk niet, maar dat zal komen omdat ik mijn haar niet kleur. Bij shampoo vind ik het ook fijn als mijn haar goed te doorkammen is en er na het wassen niet et veel klit in zit. En deze conditioner klinkt ook erg fijn! Fijn als je haar weer mooi glanst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.