Review: Formawell stijltang Kendall Jenner Salontopper.nl

Beste lezers,

Hoe maken jullie het? Overleven jullie corona een beetje? Wij nu wel. Het is wel een beetje saai in vergelijking tot vroeger. Ondertussen vinden er wel bloggers events plaats maar sommige online, door middel van video calls of fysiek maar dan wel op een afstand van 1,5 meter per persoon. Bruiloften vinden ook zeker vaker plaats. Hiervoor moet je haar en je make-up goed zitten. Van  Salontopper.nl mochten we producten uitzoeken t.w.v. 75 euro. Dan kun je wel een gat in de lucht springen met zo een leuke en bekende webshop. Vandaag gaan we de uitgezochte producten reviewen. Ook hebben we een kortingscode voor jullie! Lezen jullie mee?      

 

PHOTO-2020-07-10-13-13-05

 

Stylingtools

De producten die we gaan reviewen zijn:

  • Forma well beauty x Kendall Jenner 2 inch 24k pro stijltang
  • MC treatment paardenmerg 150 ml

kkkk

Kendall Jenner stijltang

Degenen die ons langer volgen weten dat we een liefhebber van stylingsproducten zijn. Onze favoriete tools zijn krul- en of stijltangen. Nu we een fan zijn van Kendall Jenner was een absolute must om deze stijltang uit te kiezen op de site.

stijltang

Beschadigd haar

Degenen die ons langer volgen weten dat de meeste redactieleden hun haren verven, lekker vaak zwemmen en veel stijling- en of krultools gebruiken. Dit kan je haren beschadigen. Je moet het wel goed blijven verzorgen. Eigenlijk zeggen de meeste mensen dat je moet stoppen met het gebruik van apparaten. We zijn het daar niet mee eens. Als je je haren goed verzorgt en voor vrouwen  geldt dat als je zorgt dat je hormonen lekker op orde blijven en tijdens het zwemmen een treatment ondergaat overleeft je haar het zeker wel mits je gezond bent hiernaast. Het hangt ook van je haarverzorging af dit bepaalt uiteindelijk je haarconditie. Je kapsel is het halve begin van je uiterlijk. Als je kapsel niet goed zit dan merken we wel dat het een beetje een afknapper is. Daarna komt de rest. Je hebt niet eens make-up nodig als je haar goed zit.

n

Haartype redactieleden

Hier op de redactie hebben we diverse haartypes van een echte bos krullen tot en met echt stijl haar. Ook hebben sommige dames golvend haar, de andere gemixt haar. Weer andere medium krullen. Heel divers dus. We hebben allemaal deze tang geprobeerd.

Gebruiksaanwijzing

Altijd je haren beschermen met een haarserum voordat je gaat stijlen en of krullen. Die van Guhl is zeker aan te raden die bevat geen alcohol, de meeste mensen hebben hier baat bij.

Verpakking

De stijltang is wit met goud. Hij oogt super chic en luxe.

f

Kwaliteit en LED-systeem

De verschillen tussen goedkope en wat duurdere stijltangen zijn supergroot. De kwaliteit en prijs zeggen meestal iets over het product. Deze stijltang is super kwalitatief. Wij waren meer dan 30 minuten bezig om onze bos krullen stijl te krijgen met andere tangen. Met deze tang is het binnen 12 minuten gelukt om onze haren te stijlen. In ons leven lang is dit nooit eerder gelukt ook niet bij de kapper. De tang is super makkelijk vast te houden. Hij is super veilig ontworpen. Je verbrand je handen niet. Het kan bijna ook niet. De grippen zijn super goed gemaakt. De stijltang kent een led-systeem. Alle temperaturen zijn op een glazen scherm te zien op de stijltang zelf. De hoogste temperatuur is 232 graden. Goed voor onze krullenbollen. Voor wat fijner en zachter haar graag niet boven de 190 graden stijlen. Anders raakt het haar beschadigd.

sss

Het snoer van deze stijltang is ruim 2,5 meter. Super handig als je net zo lang als ons bent (gemiddeld 1,90 cm). Vaak bukken we te vaak om laag om de tang te pakken. Hier is het niet het geval. Het was super handig met een lange kabel.

Resultaat

De redactie was er unaniem over eens: de stijltang is geweldig. Het is de beste stijltang die we ooit hebben gebruikt. Hij is handig, hij is snel, hij is kwalitatief en stijlt je haren gewoon zo perfect mogelijk. Dit is de enige witte tang op de redactie. Normaliter hebben we een zwarte. Zwarte stijltangen hebben een beetje een saaier uiterlijk. We hadden er eerst niet echt vertrouwen in dat Kendall Jenner een goede en kwalitatieve stijltang zou laten ontwerpen. Het is haar zeker goed gelukt. De stijltang is super goed. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Of je nu een grote bos krullen hebt of normaal stijl haar het is voor iedereen geschikt. Ook onze collega met stijl haar en wat dodere punten aan de onderkant die ze niet wilde knippen vanwege corona wil heeft baat gehad bij deze stijltang. Ze vond dat de dode punten verdwenen als sneeuw voor de zon. Dat is tot nu toe geen een stijltang gelukt.

unnamed (5)

Het is geschikt voor iedere haartype. De stijltang is super stevig vormgegeven. We moeten eerlijk bekennen er zitten ook wat onhandige redactieleden bij en laten de stijltang vallen. Ook de wat jongere leden hebben de stijltang laten vallen en zijn niet zo technisch aangelegd. Ook zij konden goed over weg met deze stijltang. Het led-systeem is niet moeilijk. Alles wijst zichzelf. Wij zijn super tevreden met deze stijltang. Het is de beste tang die we ooit hebben gebruikt!

 

Mc treatment paardenmerg

Voorat je gaat stijlen dien je je haren echt goed te wassen en te verzorgen. Wij deden na de shampoo de mc treamtent van paardenmerg in ons haar. Dit is een haarkuur dat je haren glad maakt. Deze is geschikt voor gekleurd en of beschadigd haar. Hier op de redactie hebben veel mensen gekleurd en/of beschadigd haar. Na deze treatment waren we helemaal tevreden. Het haar voelde ten eerste zachter aan, ten tweede was het makkelijker kambaar. Ook zag je de dode punten niet echt meer. Ze droogden ook minder uit. Wat een fijne treatment.

mmmmnnn

Over Salontopper

Salontopper.nl is een ambitieus bedrijf vol jonge gepassioneerde mensen die haar klanten de allerbeste haarverzorging aan willen bieden!Dit uiteraard met de vereisten waar de consument naar verlangt: snelle service, beste prijzen maar uiteraard ook het beste advies. Het assortiment is supergroot: van stylingtools tot shampoos en ze hebben ook maskers in de aanbieding. Ook salonbenodigdheden zijn er te koop,denk maar aan kappersscharen, nekbeschermers, nagellak, lipverzorging. Ze kennen ook een sameday delivery.

logo-shop-1

Kortingscode

Ik heb ook een kortingscode voor jullie. Als jullie de code  SALONTOPPERXSHERRY gebruiken dan krijgen jullie 10% korting.

Verkrijgbaar bij Salontopper.nl

#samenwerking

10 thoughts on “Review: Formawell stijltang Kendall Jenner Salontopper.nl

  1. de desilussie uit mijn tiener-jaren: haren krullen. Ik heb heel dik haar, en dat had ik er krullen ingemaakt ….een keer de kam er door en…weg…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.