Review:  Zarkoperfume Molécule 234-38 Superwinkel.nl

Kennen jullie Superwinkel.nl al? Wij wel. Vandaag een review over een natuurlijke parfum Zarkoperfume uit haar assortiment lezen jullie mee?

unnamed (3)

Chemicaliënvrij

Een parfum zonder chemicaliën Zarkoperfume Molécule 234-38 het bestaat en is zijn naam. Vroeger lette ik er niet op maar een type parfum zegt iets over jou als persoon. Veel mensen zweren op bepaalde geurtjes. Door een geur straal je je persoonlijkheid uit. Ik dacht dat het niet echt klopte, maar nu ik ouder ben moet ik het zeker erkennen. Heb je niet de juiste geur op dan lopen mensen een blokje om. De kunst is om een geurtje te nemen die het beste bij je huidtype past. Het beste is een neutrale niet te sterk niet te zoet. Meestal gaat dat goed. Nu is een unisex geur zeker een uitstekend idee, alleen het risico van een unisexgeur is dat je een net iets te zoete geur zult krijgen of net iets te sterk voor veel mensen kan het een probleem worden.

unnamed (3)

Verpakking

De geur zit in een witte luxe verpakking met gouden letters erop. Zarkoperfume kopt het in hoofdletters en eronder Molecule met daaronder 234.38 en tenslotte eau de parfum. De verpakking krijgt alvast pluspunten. Omdat dit een heren en damesgeur is, is deze verpakking zeker geschikt voor beide. Slim bedacht zo een neutrale verpakking.

za

Flacon

De geur zit in een doorzichtige flacon met een gouden dop en een witte sticker met dezelfde opdruk als op de verpakking.

aaaaaa

Inhoud

100 ml

De geur

Dit is een van de meest bijzondere geuren die ik ooit heb geroken. Ik krijg als blogger veel geuren binnen. Deze is anders en gewoon een van de beste geuren ook. Het neemt een bijzonder plek in mijn leven. Het lijkt me echt een lastige klus om een unisex geur te ontwikkelen dit omdat mannen en vrouwen gemiddeld een andere smaak hebben. Maar door het vleugje muskus met de combinatie bloemig is het hun zeker gelukt een perfecte geur samen te stellen. Deze geur past goed bij de zomer en ook bij de winter. Dit is niet een typische geur die je maar zomaar ruikt en of koopt. Deze geur is super verslavend. Echt heerlijk. Als je er eenmaal aan ruikt raak je helemaal verslaafd. Deze geur moet je op de huid zelf plaatsen dan mengt het met de huid en dan krijg je afhankelijk van je eigen huidsgeur een speciale geur. Ik heb weinig van dit soort geuren gezien.

zark

Als je het voor het eerst spuit krijg je een sterke geur. Dan gaat hij later over op gemixt. Wat ik zeker een goede combinatie vind voor zowel mannen als vrouwen. Deze geur is super geweldig. Ik vond het een prachtige geur. Zowel de mannelijke redactieleden als de vrouwelijke redactieleden waren het met mij eens.

aaa

Deze geur kun je absoluut niet missen. Dit is zeker wel een van de beste unisex geuren ooit geroken. Je hebt slecht een spuitje nodig en de vonken slaan over. Ik ben helemaal verliefd op dit geurtje. Dit is echt het type geurtje dat bijna iedereens hart zal veroveren. Zeker een aanrader voor iedereen.

zzz

Kortingscode

Ik heb ook een kortingscode voor jullie met de code beautybooks5 krijgen jullie €5 euro korting. Deze kortingscode is geldig tot en met 22 juli 2020.

234

Verkrijgbaar bij Superwinkel.nl

#samenwerking

13 thoughts on “Review:  Zarkoperfume Molécule 234-38 Superwinkel.nl

  1. De foto’s en je review maken het nog aantrekkelijker om deze parfum te kopen. Ben erg benieuwd hoe hij zal bevallen.

  2. Heerlijk hè? Ik heb er drie (lucky me). Deze, ‘The Muse’ en last but not least ‘Ménage à Trois’ (die is mijn favoriet). Het bijzondere aan deze geuren is dat ze ‘molecule based’ zijn en dus bij iedereen anders ruiken. I love it!

  3. Een parfum zonder chemicaliën, dat klinkt als muziek in mijn oren. Deze ga ik dus onthouden. En mijn complimenten voor de mooie foto’s.

  4. Wat een goddelijke, bijna erotische en inderdaad verslavende geur! En wat een topwinkel, die Superwinkel!
    Ik hoop dat ik ‘m snel mag ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.