Review: Ik Skin Perfection mineral natural sun SPF 30

Heb je zonschade opgelopen of diepe lijntjes, rimpeltjes pigment en ouderdomsvlekken? Denk dan zeker aan de Ik Skin perfection mineral sun SPF 30. Deze is ook erg handig als je gaat zwemmen dan loop je geen chloorschade op, op je gezicht. Vandaag gaan we een review doen over deze crème. Lezen jullie mee??

Verpakking:

De sunscreen zit in een beige verpakking. De K van het merk staat bovenaan, als onderkop zien we Ik Skin perfection. In het brons zien we spf 30 UVA+uvb NATURAL PROTECTION. Ook is er een gouden balk eronder. Mineral facial suncreen cosmetical en de inhoud zien we onderaan staan in het brons.

Inhoud:

50 ml.

Gebruiksaanwijzing:

Dagelijks royaal aanbrengen voor blootstelling aan de zon, transpireert of gaat zwemmen. Het is waterbestendig.

Onze mening:

Wij zwemmen echt heel vaak. Nu hadden we jaren later gehoord dat je altijd je huid met een zonnefactor moet beschermen alvorens je gaat zwemmen anders loop je chloorschade op, op je huid. De lezers die ons langer kennen weten dat we een gevoelige huid hebben. Een gevoelige huid kan niet zomaar alles gebruiken. Het belangrijkste is dat een gevoelige huid meer natuurlijke ingrediënten gebruikt. Nu is deze sunscreen 100% puur en bevat organische en natuurlijke ingrediënten. Heerlijk voor onze huid. Geen branderige-, gevoelige-, jeukerige huid gehad. Het product voelde echt fijn aan op de huid. Heel prettig ook. De huid werd er lekker zacht van. Het liet geen witte waas achter. We hebben ermee gezwommen. Vaak kreeg je voordat je een zonnefactor gebruikte rode plekken op je huid. Hier niet het geval. Na het zwemmen spotten we helemaal geen gekke plekjes op onze  huid. Het voelde juist beter aan. Ook als je een frisse duik nam in het water. Factor 30 is echt goed voor ons koude Kikkerlandje. Meer dan dat heb je niet nodig tenzij het hier rond de 30 graden gaat worden ja dan moet je meer insmeren natuurlijk dan is factor 30 niet meer genoeg. Naast het zwemmen hebben we het ook gebruikt in deze wintermaanden. Hier in de wintermaanden schijnt alsnog de zon op een onaangename manier op je gezicht. Ja om rimpels te voorkomen moet je zeker wel goed insmeren. Dat was zeker het geval. Het voelt fijn aan als je beschermd wordt door de zon. We hebben deze individueel uitgeprobeerd en ook onder onze dagcrème. Dit maakte geen verschil. Het was nog steeds erg fijn.

Make-up-look:

Ook voelde het fijn aan onder make-up. Het zat er beter door. De make-up bleef beter zitten. Je zag echt een smooth effect op je gezicht. Bijna iedere merk foundation paste erbij. Sommige foundations deden vervelend want niet alle foundations kunnen tegen een zonnefactor onder de foundation. Wat een fijn product was dit.

Valproof:

De product zit in een stevige verpakking. Je hoeft niet bang te zijn voor val en of stootschade. Dit is erg belangrijk voor een product, zeker als je vaak dingen laat vallen. Wat wij nog al eens doen. Vooral als je erg druk bezig bent of kinderen hebt op de redactie ja dan maak je dat heel vaak mee.

Conclusie:

Wat een fijne zonnecrème. Het is zeker een aanrader voor iedereen. Of je nu zwemt of niet, rimpels hebt of niet je kunt beter voorkomen dan genezen. Zonneschade voorkomen is beter dan het hebben en het op te lossen. Dat is echt heel erg lastig. Als je huid beschadigd is dan is het lastig om het te verbeteren. Gelukkig bestaat deze zonnecrème. Wat een fijn product. Oh en deze lijn is geschikt voor alle huidtypen ook voor: kankerpatiënten, gevoelige huid, psoriasis. Echt multifunctioneel dus. Wij zijn echt super blij hiermee.

Verkrijgbaar bij Ik-Skinperfection.

#samenwerking.

 

One thought on “Review: Ik Skin Perfection mineral natural sun SPF 30

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.