Review: Magazine maken met fotoalbum.nl

Altijd al een droom gehad om je eigen magazine in huis te hebben? Wij wel. Toen we via hetfotoalbum.nl de mogelijkheid kregen om je eigen magazine te maken zeiden we geen nee! Een eigen gedrukte magazine is altijd gaaf. Vandaag gaan we ons eigen gemaakte magazine reviewen. Lezen jullie mee??

sp_labs_rouge_drama_matte_210218_mdef

Op fotoalbum.nl kun je op twee manieren werken. Offline of online. Bij het offlineprogramma moet je het programma downloaden en dan je tijdschrift maken. Bij het onlineprogramma kun je meteen aan de slag. Ik koos voor offline werken. Veel handiger. Het was even wat klussen nadat het programma gedownload was. Ik wist nog niet zo goed hoe het werkte. Maar na een tijdje had ik het onder de knie. Ik had ook grote bestanden en dat kon het programma waarschijnlijk niet aan. Maar anyway uiteindelijk ging alles goed. De cover maakte ik als laatst. Het was lastig om de cover goed af te ronden. Ik ben een perfectionist en wilde niets verkeerd hebben. De covergirl van onze eerste editie is Penlopez Cruz van Lancome! De absolute drama mattelijn  van Lancome mijn favoriete merk werd hierin gepromoot.

dp_labs_rouge_drama_matte_2018_080318_md (1)

We konden niet wachten om ons magazine te versturen naar de ´drukker´. Toen hij ruim een week later op de deurmat plofte, sprong ik letterlijk een gat in de lucht. Zo mooi was het tijdschrift.

cover-bb-magazine-301x406

Wauw, op de cover had ik Lancomemodel geplaatst. Het blijft erg bijzonder om je eigen tijdschrift in handen te hebben. Beauty & Books Magazine in print. We waren erg tevreden. De kwaliteit van het magazine was erg goed. Er zijn twee momenten in mijn leven geweest waar ik erg trots op ben geweest. Bij het verschijnen van mijn eerste boek en bij het drukken van dit magazine.

In het magazine heb ik naast Lancome ( beautynieuwtjes), boekennieuwtjes gedeeld over de boeken van Uitgeverij Aspekt. Verder ook veel posters geplaatst o.a. van Maison Margiella, Yves Saint Laurent. De inhoud van het tijdschrift voldeed ook aan de verwachtingen. Ik was zo blij dat alles leesbaar was en heel helder. Wauw een mooi tijdschrift en verder ook nog eens kwalitatief wat wil een magazinemaker nog meer?

Hieronder nog was screenshots van wat pagina´s uit ons magazine:

 

20181014_130158

20190128_002317

20190128_002350

20190128_002416

Ik zou iedereen aanbevelen om bij fotoalbum.nl zijn magazine te laten drukken. Je kunt naast magazines drukken ook fotoalbums maken. Echt een veelzijdige site.  Ik ga zeker nog wat magazines laten drukken. Het lijkt me enorm top om meerdere magazines te hebben van jezelf. Een keer iets anders dan standaard alles online.

Wil je ook een gave magazine van jezelf? Klik dan op deze link om er eentje te bestellen.

Pssst wat vinden jullie van dit tijdschrift?

 

 

 

12 thoughts on “Review: Magazine maken met fotoalbum.nl

  1. Toen ik een jaar of zeven was, maakte ik altijd zelf tijdschriften met Word.
    Ik had eerder moeten weten dat dit bestond haha, dat had de zevenjarige Anke erg leuk gevonden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.