Review: Masker van Koziol herbruikbare en duurzaam

Opzoek naar een herbruikbare en duurzame mondmasker dan ben je bij Orange Planet aan het juiste adres. Zij heeft als eerste Koziol maskers herbruikbare en duurzame op de Nederlandse markt gebracht. Vandaag gaan we een Koziol masker reviewen. Lezen jullie mee?

Voordelen:

Het masker is van hard plastic, er zit een filter in. Je kunt hier makkelijker in door ademen. In een gewone masker stik je wat sneller, moet je hem steeds weggooien en dat kost heel veel geld. Deze kun je onder de kraan wassen of met alcohol sprayen. Super handig en hij is meteen al clean er gereed voor gebruik. Het is een unisex masker. Verder kunnen kinderen hem ook dragen.

Comfortabel & duurzaam:

Het masker dat we hebben gekozen was organic blauw. Het is ook verkrijgbaar in andere kleuren: organic zwart, organic grijs en organic roze. Het materiaal is kwalitatief en super goed het is gemaakt van hermoplastisch elastomeer -een elastische kunsstof – en comfortabel te dragen als men onderweg is, aan het werk is, gaat winkelen, of naar buiten gaat. Door het dragen. Duurzaam is deze masker zeker wel. Zo handig met het oog op het milieu.

Ik maakte me altijd zorgen over of iets geïnfecteerd is of niet door iemand. Je raakt een masker toch wel met je handen aan,tenzij je handschoenen hebt maar toch. Je bent wel een aantal keren per dag je maskers aan het verwisselen en dat is best een dure grap vind ik. Vooral als je mij bent ik ben vaak buiten en in de winkels te vinden, ook op het werk ja dan heb je toch echt wel een goede masker nodig. Een wegwerpmasker is zeeker een oplossing maar geen duurzame, het is echt zonde voor het milieu. Toen deze op de redactie plofte werd ik echt blij. Hij zat echt goed. Het allerbeste vond ik dat hij niet ging stomen. Ja ik draag een bril en bij de meeste maskers krijg je stoom op je bril. Hier niet het geval. Hij zat super prettig. Ik hoefde geen lenzen te kopen om een masker te dragen. Echt een prettige masker. Ik heb echt een helkel aan stoom op mijn bril. Ik kan daarna niets meer zien. Ik word dan een gevaar op de weg. Ik hoorde over een spray, heb ik gebruikt echt niet effectief. Daarna was de oplossing je bril afzetten maar dat is ook super gevaarlijk. Alleen de brillendragers onder ons begrijpen dit probleem. Super handig dat er rekening mee is gehouden, met brillendragers. De reguliere maskers zijn zeker geen optie meer voor mij. Ook de rest van de redactie vind het een probleem, want de meeste hebben een bril hier. Het is echt een pluspunt om een masker te hebben die restent is tegen stoom.

Conclusie:

Deze masker is echt geweldig. De ultieme oplossing voor onze duurzame lezers, die echt aan het milieu denken, voor brillendragers, eigenlijk voor iedereen. Je betaalt een keer een bedrag maar dan hoef je niet meer een nieuwe masker te kopen. Deze masker is toch herbruikbaar. Super handig en life saving als je het mij vraagt. De meeste maskers moet je na een aantal uur vervangen, deze niet. Daarnaast zijn de maskers gemakkelijk met de hand of in de vaatwasser te reinigen volgens de geldende gezondheidsadviezen, ook kunnen ze gesteriliseerd worden op 100 graden én drogen ze zeer snel. De prijs-kwaliteitverhouding is super goed je betaalt 24,95-29,95 en je krijgt er zoveel voor terug, PLUS je hoeft nooit meer een masker te kopen. Het is super eco friendly. Wat een fijne masker. Een van de beste ooit gebruikt. Haal ook zo een masker in huis. Het is het alle geld waard.

 

Duitse productie:

Het Duitse merk Koziol trok begin dit jaar op diverse beurzen de aandacht door zijn nieuwe collecties gemaakt van gerecycled plastic. Het nieuwe materiaal, ontwikkeld door het interne laboratorium, is gebruikt om hoogwaardige maskers te maken die gemakkelijk gebruikt kunnen worden in het dagelijks leven. Koziol, opgericht in 1927, is een familiebedrijf dat sinds de oprichting diverse design awards gewonnen heeft en maakt producten voor in het interieur met een originele vormgeving.

Dit product is verkrijgbaar via het webshop van Orange planet

#samenwerking

One thought on “Review: Masker van Koziol herbruikbare en duurzaam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.