Kersttip: Magische baby Eenhoorn & praat en leer puppyvriendje

Vtech heeft weer nieuwe aanwinsten Mijn magische baby eenhoorn en de praat & leer puppyvriendje. Vandaag gaan we de puppyvriendje reviewen. Lezen jullie mee??

Praat en leer puppyvriendje:

Het leuke van deze puppy is dat zijn oren wapperen op en neer. Dit vinden de kinderen erg leuk. De puppy is erg schattig. Een uiterlijk waar ieder kind verliefd op wordt. De puppy telt, spreek je na, zingt liedjes, vertelt verhaaltjes. Iets wat kinderen super leuk vinden. Hier op de redactie hebben we een aantal kinderen in de leeftijdscategorie 1-5 jaar. Het kindje van 1,5 jaar was zo verleifd op de puppy dat ze steeds de oren ging aanraken. De puppyoren zijn stevig gebouwd dus maak je geen zorgen na tientallen keren aanraken zijn ze heel gebleven. Iets wat we erg fijn vonden. De meeste speelgoed op de markt is niet echt duurzaam , stevig en kwalitatief. Deze is super kwalitatief. De kindjes hebben vrolijk meegezongen, meegeteld en lekker erbij gedanst. Ze waren helemaal weg van deze scahttige puppy.

 

Kersttip:

Als je nog opzoek bent naar een allerleukste en origineelste kinderkerstcadeau en verjaardagscadeau dan moet je deze puppy echt in gedachten houden. Dit is echt het type speelgoed dat ieder kind gewoon erg leuk zal vinden. Je doet het kind er echt heel veel plezier mee. Verder krijgt het kind gratis onderwijs door middel van een puppy. Of geschikt als een leuke verjaardagscadeau. Kinderen gaan dan minder achter een laptop/tablet zitten dat is een goede doel. Wij zijn niet zo een voorstander van een tablet voor kinderen. Het beste is om een goed speelgoed uit te zoeken om de kinderen goed te onderwijzen.

Nu de scholen en creches zijn gesloten ( behalve voor noodopvang zijn creches wel geopend), is het beste manier van onderwijs deze schattig puppy. Iedereen hier was dol op deze schattige puppy. Wauw deze puppy voegen we toen aan het lijstje beste speelgoed ever. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Haal nu ook zo een schattige puppy in huis. We weten zeker dat jullie daar geen spijt van zullen hebben.

 

Verkrijgbaar bij de speelgoedwinkels. 

#samenwerking

8 thoughts on “Kersttip: Magische baby Eenhoorn & praat en leer puppyvriendje

  1. Oow die is wel echt cute zeg, Farah kreeg met haar eerste sinterklaas een soortgelijke puppy van fisherprice…daar heeft ze echt heel veel speelplezier van gehad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.