Review: Oriflame Ecollagen Wrinkle Power SET

Oriflame heeft huidverzoringset in haar assortiment. Wij zijn verkopers bij Oriflame. We hebben toen een set gekocht. Vandaag gaan we die voor jullie reviewen. Lezen jullie mee??

 

Ecollagen Wrinkle Power SET:

NovAge Ecollagen Wrinkle Power Night Cream

NovAge Ecollagen Wrinkle Power Day Cream SPF 30

NovAge Ecollagen Wrinkle Power Serum

NovAge Ecollagen Wrinkle Power Eye Cream

NovAge Supreme Cleansing Gel

 

Gebruik:

Eerst je huid reinigen. Als eerst gebruik je de serum dan de dagcreme, vervolgens je eye cream. In de avond de nachtcreme.

Serum & Dagcreme:

Een serum breng je aan onder je dagcreme. Deze is goed zowel een droge als een vette huid. Dat maakt echt niets uit. Bij een droge huid kun je nadat je de serum en dagcreme hebt gesmeerd meteen over op de foundation, bij een vette huid moet je even een aantal minuten geduld hebben. Of je moet maar gaan afpoederen. Deze serum was super goed. Hij zorgde ervoor dat de acne littekens minder zichbaar werden. Wat een fijne serum. Hierna heb ik de dagcreme aangebracht. Wat was dee dagcreme ook geweldig. Een spf van 30 wat een goede inhoud. Ik gebruikte een zonnebrandcreme apart met factor 30. Nu is dit niet meer nodig. Ook hoef ik geen rekenign meer te houden met zonnebrand in mijn foundation. Heerlijk hoor. Wat een fijne dagcreme ook. Mijn rode vlekken en acne werden duidelijk minder en dat al binnen een paar dagen.

NovAge Ecollagen Wrinkle Power Eye Cream:

Vanwege slaapgebrek heb ik echt diepe wallen. Deze creme ondersteunt je wallen echt heel erg goed. Je smeert hem in en je merkt dat je wallen na een aantal dagen minder worden. Verder kun je ook makkelijker make-up eroverheen aanbrengen. Het accentueert je wallen absoluut niet, maar verbergt ze gewoon. Ook zie je echt dat je ogen na een week echt stralen. Je overige make-up foundation maakt je hele look af. Ik merkte dat de wallen ook minder donker werden na twee weken.

NovAge Supreme Cleansing Gel:

Een gel dat je huid heel goed reinig met slechts een klein beetje gel. Heel zuinig in gebruik. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Deze gel voelt super zacht aan op de huid. Na een week is er echt al duidelijk minder acne te zien. Verder zie je ruim 1,5 week later ook echt veel minder rode plekken en ontstekingen. Ik merkte ook dat het je huid echt goed reinig deze gel zonder een branderig en een prikkerig gevoel te geven. Wat een fijne gel.

Nachtcreme:

Om de dag af te sluiten is het echt een musthave om een nachtcreme te gebruiken in de avond. Dit herstelt je huid. Verder zorgt het ervoor dat er geen porien, acne ontstaan, ook hydrateert hij je huid. De nachtcreme trekt snel in. Je voelt hem niet zitten. Ik vind het zelf erg vervelend als ik een creme voel zitten. Dan heb ik de neiging om aan mijn gezicht te zitten en onbewust de acne die er dan is uit te knijpen. Wat een fijne nachtcreme.

Conclusie:

Dit is de beste huidverzorging set ooit. Het is zelden voorgekomen bij mij dat ik een tweede keer keer na een tijdje een nieuwe bestelling van dezelfde producten. Deze keer heb ik het voor de tweede keer besteld. Ik ben er echt tevreden mee. Geschikt voor een gevoelige huid en de vette huid. Eigenlijk ook voor een droge huid. Een vriendin heeft er ook eentje besteld met een droge huid. Het beviel ons beide echt goed.Deze set is echt een aanrader. Ik heb nog nooit een set gehad waarover ik blijvend tevreden was. Verder voeg ik deze set toe aan mijn lijstje beste set ooit. Van het merk Oriflame verwacht ik ook niets anders. Werkelijk alles wat ze produceren verandert in goud. Dat hebben ze zeker ook echt verdiend met hun kwalitetieve en effectieve producten.

Wil je ook een set kopen stuur ons dan een mailtje beautyandbooksmagazine (@) gmail.com . Wij verkopen oriflame producten. Neem ook vooral een kijkje in de brochure naar andere producten. Er zit echt heel veel moois bij van een lippenstift to en met een nagellak. Bestellingen kunnen jullie mailen naar ons. Hier is een linkje naar de brochure.

Pssst kennen jullie Oriflame ??

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.