Review: Perceive eau de parfum limited edition 30 ml

Van Avoncosmetica-shop.nl ontvingen we perceive eau de parfum limited edition geurtje. Dit geurtje gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee?

IMG-2540

Inhoud

30 ml

Verpakking

De flacon zit in een transparante verpakking en blauwe verpakking. De geur zelf zit in een blauwe doos.

unnamed (2)

Parfumeur

Christipher Sheldrake

Nu in een handige mee-neem verpakking! Limited-edition.

Perceive is een Oriëntaalse geur voor dames en is uitgebracht in 2000. De Parfumeur achter dit parfum is Christopher Sheldrake.

 

unnamed

Noten

Topnoten zijn Witte peper en Gele Freesia;
Hartnoten zijn Anjer, Damson Pruim (Mirabelle), Peer en Ylang-Ylang;
Basisnoten zijn Sandelhout, Muskus en Vanille.

 

IMG-2545

Review

Een vleugje witte peper en gele freesia (topnoten), een mix van anjer, damson pruim (mirabelle), peer en ylang-ylang, basisnoten zijn sandelhout, muskus en vanille. Wauw wat een prachtige mix en een heerlijke luchtje is dit. Dit is een van de weinige geuren die mijn hart meteen heeft gestolen. De geur is niet zoet en niet sterk, precies er tussen in.

IMG-2542

Dit is het type geurtje dat iedereen wel lekker zal vinden. Alles heeft een hele fijne verhouding en een goede mix. Je ruikt niet teveel van iets en ook weer niet te weinig. Dit is een van de aparte geurtjes (positief), ooit geroken. Het is zo lekker dat ik er hem deze hele zomer heb gebruikt en er maar aan bleef ruiken.

IMG-2538

De geur is zuinig in gebruik. Je hebt maar slechts een spuitje nodig en de geur blijft lang hangen. Heel weinig geuren hebben dat tegenwoordig. Met name in de zomer is het erg lastig. Door de hitte veranderd de textuur van een geur, hij ruikt dan ineens anders. Ik heb dat vaak genoeg meegemaakt. Deze geur had dat niet. Ik heb het uitgeprobeerd in zowel wat warmer als wat kouder weer. Hij bleef lekker ruiken. Ook als je het op je huid spuit ruikt het lekker. Wat een heerlijke geur is dit. Ik ben helemaal verliefd. Jullie zullen dat vast ook worden.

IMG-2541

Verkrijgbaar bij Avon Cosmetica-Shop.nl voor een kortingsprijs van 8,99 i.p.v. 18.99

#samenwerking

16 thoughts on “Review: Perceive eau de parfum limited edition 30 ml

  1. Ik vind zoiets altijd wel fijn voor erbij, zeker met deze hitte gebruik je toch wat vaker wat parfum en dan vind ik het zonde om steeds zo’n duurdere op te spuiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.