Review: Pupa milano vamp sexy lashes

Sinds kort ligt de nieuwste mascara van onze favoriet merk Pupa Milano vamp sexy lashes in de winkels. Vandaag gaan we hem reviewen. Lezen jullie mee?

IMG-2568

Verpakking

Hij is gehuld in een rode verpakking. Helemaal sexy. Super hippe verpakking is dit. Doet me een beetje aan vroege kerst denken. Het is ook lekker chic de verpakking.

Inhoud

12 ml

Beloftes

Super volume, lift en krul

Gevoelige ogen

Pupa is onze favoriete merk. Werkelijk alles wat ze op de markt brengt is geweldig. Wij zijn fan van het merk omdat het geschikt is voor de meest gevoelige huid, ogen, het prikt, brandt nooit, de textuur is gewoon goed, je hebt geen nepwimpers nodig bij mascara’s, je krijgt extra volume door de mascara’s, de blushes accenturen de acne nooit, alle mascara’s zijn super geweldig. Eigenlijk is alles van Pupa geweldig. Mij stelt het nooit teleur. Ik weet gewoon dat als ik Pupa hoor dat het geweldig is. Zo was ik enorm blij dat deze mascara op de markt kwam. Het beloofde namelijk dat het je wimpers een super volume bood, lift en krul effect geeft. Nu hebben mijn kale wimpers zeker wel veel volume nodig, zeker nu ik geen lashes op kan doen en ik allergisch ben voor nepwimpers vanwege de lijm die mijn ogen een oogonsteking bezorgd. Ik ben nu allang gestopt met het gebruik van nepwimpers. Helaas bieden niet alle mascara’s voor gevoelige ogen een volume effect. Dit is super lastig omdat de hoofdingredienten niet echt chemicalieen bevatten is het lastiger om een volumeffect te bieden. Zeker met plantaardige ingredienten is het niet makkelijk.

 

IMG-2569

Perfecte merk

De mensen die ons wat langer volgen weten dat sommige redactieleden super gevoelige ogen hebben. Het merk Pupa speelt daar goed op in. Eindelijk een merk dat niet prikt, betaalbaar is en ook nog eens haar belofte waar maakt. Zo ook deze mascara. Mijn kale wimpers verdwenen als sneeuw voor de zon. Mijn lichte wimpers werden super zwart, ze kregen veel volume. Het leek wel alsof ik nepwimpers op had. De mascara prikte, brande en jeukte niet. Het zat erg prettig. Ik kon hier gewoon de hele dag mee lopen. Geen last gehad. Super tevreden was ik over deze mascara. Had eigenlijk ook niets anders verwacht. Mijn favoriet merk heeft me zeker nooit teleurgesteld. Deze mascara is een succes. Pupa is een van de weinige merk die super geweldig is.

 

Borstel

Het borsteltje is een dikke kammetje. Je kunt hiermee de mascara super snel en laag over laag gemakkelijk aanbrengen. Het kammetje zorgt er gemakkelijk voor dat je een volume effect krijgt. Des te vaker je met het kammetje over de wimpers heen gaat des te zwarter en dikker ze worden.

Volume effect

Wauw wat een prachtig resultaat. Ik was verliefd op mijn wimpers toen ik in de spiegel keek. De wimpers zag er prachtig uit. Ik kreeg veel vomplimenten van mijn collega’s, vrienden en kennissen. Ben er ook mee naar een bruiloft geweest. Daar bleven de complimenten ook niet uit. Super mooie mascara is dit. Hij is het alle geld waard.

 

Verkrijgbaar via Pupa online, Douglas, 

 

#SAMENWERKING

10 thoughts on “Review: Pupa milano vamp sexy lashes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.